Diari Més

Urbanisme

El conjunt de l'oposició de l'Ajuntament de Tarragona presenta una moció d'urgència per salvar el quiosc de la plaça Imperial

Defensen que es pot preservar l'espai perquè és compatible amb el carril bici

L'històric quiosc de la Imperial Tarraco s'haurà de moure per no entorpir el pas del carril bici.

El quiosc de la Imperial es reubicarà perquè hi pugui passar el carril biciGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PSC,C's, En Comú Podem, PP i la consellera i el conseller no adscrits han presentat una moció d'urgència per aconseguir salvar el quiosc de la plaça Imperial Tàrraco. Tot el conjunt de l'oposició s'ha unit amb l'objectiu de preservar un espai que asseguren que és compatible amb el nou carril bici.

Inicialment, la trajectòria del carril bici que va traçar l'Ajuntament de Tarragona provocava el desmantellament de l'icònic quiosc de la Imperial Tàrraco. L'oposició reclama ara un replantejament del projecte que permeti la convivència amb el quiosc: «No entenem que un carril bici sigui incompatible amb la preservació d'un espai únic, especial i simbòlic per la ciutat de Tarragona»

En la moció d'urgència presentada pel conjunt de l'oposició al consistori tarragoní, es prega que en la redacció de les bases de les futures noves concessions es tingui en compte criteris de trajectòria i experiència en el sector. Expliquen, que d'aquesta manera, es protegirà el comerç històric de proximitat.

L'oposició sencera creu que el quiosc de la plaça Imperial és un espai de referència per la majoria dels tarragonins i tarragonines i que forma part del paisatge urbà, emocional i de la història de la ciutat des de fa més de cinquanta anys.

El quiosc de la plaça Imperial Tàrraco de Tarragona acaba la seva concessió el proper 21 d'octubre. Uns termes i condicions que arrossegava des de l'any 1967.

tracking