Diari Més

Tarragona viu una segona nit consecutiva amb botellots per la Part Alta

Unes 600 persones s'han concentrat al passeig de Sant Antoni i després s'han dispersat per diversos punts de la Part Alta

El carrer Major i les escales de la Catedral plenes de gent.

Tarragona viu una segona nit consecutiva amb botellots per la Part AltaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Parta Alta de Tarragona ha viscut una segona nit on elsbotellotshan estat els protagonistes. No s'han registrat incidències importantsperòla concentració de joves en zones de la Part Alta han causat importants molèsties als veïns que han trucat diverses vegades a la Guàrdia Urbanaperqueactuessin.

Unes 600 persones s'han concentrat al passeig de Sant Antoni, el mateix lloc on hi van haverbotellotsla nit de l'Empalmada, i a les 12 hores cinc dotacions de la Guàrdia Urbana alertades pels veïns han començat a desallotjar la zona. A les dues de la matinada el passeig ha quedat buit.

Mitja hora després, els agents han hagut de dispersar algunes zones de la Part Alta, els joves que s'havien concentrat al passeig de Sant Antoni s'havien dispersat per diverses zones i seguien de festa a les escales de la Catedral, al carrer Merceria i al carrer Major. A les 4 de la matinada la Guàrdia Urbana els ha dispersat.

Aquest matí les restes d'aquestsbotellotseren presents en diversos carrers amb ampolles de vidre trencades a terra, gots de plàstic i, segons han indicat alguns veïns, males olors per culpa de les miccions al carrer.

tracking