Diari Més

Amb els bars tancats, tothom beu i menja pel seu compte durant el Seguici de Santa Tecla

Les terrasses tornaven a estar desautoritzades i els bars van decidir no obrir

Una taula fent el vermut durant l'Entrada de Músics.

Amb els bars tancats, tothom beu i menja pel seu compte durant el Seguici de Santa TeclaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pols entre l'Ajuntament de Tarragona i els bars de la plaça de la Font es va allargar un dia més. Ahir, amb l'Entrada de Músics i les dues tandes de lluïment del Seguici Popular, les terrasses tornaven a estar desautoritzades i els bars van decidir no obrir. D'aquesta manera, el públic dels actes va optar per portar-se el menjar i la beguda de casa seva, especialment a l'Entrada de Músics, que es feia a l'hora del vermut, i la segona tanda de lluïment, a l'hora de sopar.

En un comunicat, els restauradors de la plaça de la Font reiteraven «el rebuig a les paraules de la regidora Inés Solé abocades sobre el sector». «Seguim esperant una rectificació pública i en cas de no donar-se demanem a l'alcalde que cessi la regidora en exercici de les competències que té assignades. La demagògia no hauria de tenir lloc en un discurs polític, i menys l'assenyalament d'un col·lectiu com el nostre, que ha treballat durant la pandèmia i patit els seus estralls d'una manera particularment severa», continuaven. Els establiments de la plaça de la Font continuaran tancats durant el dia d'avui «en reivindicació d'un canvi d'actitud de l'Ajuntament». Els restauradors opinaven que el consistori «tanca la plaça de la Font i la privatitza, allunyant als ciutadans dels establiments en períodes extensos de manera innecessària».

El tancament no va agradar a bona part dels assistents als actes. «No trobem bé que els bars estiguin tancats. És una falta de respecte que ens hàgim de buscar la vida. Són molt insolidaris», deia Alba Millán, que afegia que «després de tants mesos de pandèmia no es pot renunciar a reactivar l'economia».

tracking