Diari Més

Els comuns creuen que si s'haguessin descentralitzat els actes de Santa Tecla hi hauria hagut més públic

Creuen que s'hauria d'haver prioritzat «l'assistència de la canalla» a alguns esdeveniments

Imatge del Seguici Petit.

Els comuns creuen que si s'haguessin descentralitzat els actes de Santa Tecla hi hauria hagut més públicGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En Comú Podem Tarragona ha manifestat que «una estratègia de descentralització» de les festes de Santa Tecla. Després de la polèmica arran de les invitacions pels actes més populars de la festa i sobretot el tancament dels bars de la plaça de la Font per protestar contra la mesura decretada per l'Ajuntament de no permetre instal·lar les terrasses, els comuns han indicat en un comunicat que «entenem el malestar que té una gran part de la ciutadania i diferents actors socials, així com elsector hostaler».

Denuncien també que «la canalla ha estat oblidada durant els pitjors temps de la Covid, i aquesta Santa Tecla és de les més esperades per elles»i, ja quemoltes famílies s'han quedat sense poder veure els actes més emblemàtics com el Seguici, creuen que «podria haver estat una bona idea prioritzar l'assistència de la canalla a aquests esdeveniments».

Indiquen també que la ciutat disposa de zones en les quals si s'hi haguessin celebrat els actes més importants hihauriapogut anar més gent. «Llocs com laTAP, el Palau d'Esports, o grans avingudes com Vidal i Barraquer, podrien haver estat escenari de moltes de les activitats i espectacles», i expliquen que «una estratègia de descentralització i repartiment de les activitats per diferents punts de la ciutat hagués permès més públic, amb grups més reduïts, evitar aglomeracions, i un major repartiment del profit econòmic de les festes per petits comerços, bars i restaurants de la ciutat».

Finalment han volgut aclarit que «la consellera Carla Aguilar-Cunillva renunciar als llocs que se li van oferir al balcó de l'ajuntament perquè siguin sortejats entre la ciutadania, i cap de les persones del nostre grup municipal va agafar entrades per actes com el seguici i similars, deixant espais per la ciutadania».

tracking