Diari Més

Política

El PP exigeix que Ricomà «pagui de la seva butxaca» la indemnització als restauradors de la Plaça de la Font

«Estava a temps de rectificar aquest matí, però ha optat per tornar a esbroncar i a estigmatitzar a un sector vital de l'economia tarragonina»

José Luís Martín i María Elisa Vedrina en la compareixença d'ahir a la sala de premsa de l'Ajuntament de Tarragona.

Jose Luís Martín: «No s'han vist ni s'han produït millores en l'espai públic»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Davant la situacióen la quees troben els restauradors de la plaça de la Font arran del decret de l'Ajuntament que prohibeix posar terrasses els dies 19, 21, 22 i 23 de setembre, fet que ha motivat accions de protesta -el tancament dels locals- i una denúncia al jutjat contenciós administratiu, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona ha volgut manifestar aquest dimarts la seva oposició a l'actuació de l'alcalde.

«El Sr. Ricomàeraa temps de rectificar. Aquest matí tenia ocasió de fer-ho a la seva roda de premsa, peròcom ja va fer en plena pandèmia, ha optat per esbroncar-los i titllar als hostalers de falta d'empatia», ha afirmat José LuisMartín, portaveu dels populars a Tarragona.

Un cop vistes que el jutjat no ha acceptat les mesures cautelars proposades pels restauradors de la plaça de la Font, des del PP exigeixen que l'alcalde Ricomà «pagui de la seva butxaca» les indemnitzacions per les pèrdues dels restauradors de la zona.

El PP,així, ha volgut mostrar el seu suport al sector de la restauració tarragonina i ha indicat que «són un sector vital i una part de l'ànima de la ciutat, a mésquedonen un servei imprescindible durant les Festes de Santa Tecla. [...] Unes festes que el Sr. Ricomà està aconseguint carregar-se».

tracking