Diari Més

Successos

Nova nit de botellots a Tarragona: Fan fora a un centenar de persones concentrades a la zona del cementiri

Es va produir una baralla que va acabar amb un ferit lleu per arma blanca

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova nit debotellotsa la ciutat de Tarragona, aquesta vegada, segons informa la Guàrdia Urbana, les concentracions s'han retirat de la Vall de l'Arrabassada i s'ha detectat una concentració d'un centenar de persones a la zona del cementiri.

Segons informa la Guàrdia Urbana, la nit de divendres i la matinada d'aquestdissabte s'ha vist protagonitzada per concentracions de persones que anaven voltant primerament a Via de l'Imperi i l'Avinguda Catalunya i finalment es van traslladar a la zona del cementiri de la ciutat on va tenir lloc unbotellotd'un centenar de persones. El cos policial de la ciutat va poder dispersar als joves concentrats al voltant de les 4 de la matinada.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, durant aquestbotellots'hauria produït una baralla entre els participants que ha acabat amb un noi ferit per una punxada. Els serveis d'emergències el van traslladar a l'hospital, peròno s'ha presentat cap denúncia.

Pel quefa a la Vall de l'Arrabassada, protagonista durant les nits dels últims caps de setmana, aquesta vegada, segons el cos policial, no s'ha detectat cap concentració remarcable.

tracking