Diari Més

Animaran la història 'Una cucafera de llegenda' en el marc del 30è aniversari de l'entitat

La peça audiovisual s'estrenarà el 20 de setembre a les 22 hores a les xarxes socials i blog de la Cucafera de Tarragona

Animaran la història 'Una cucafera de llegenda' en el marc del 30è aniversari de l'entitat

Animaran la història 'Una cucafera de llegenda' en el marc del 30è aniversari de l'entitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dilluns 20 de setembre presentarán la peça audiovisual de la història popular de 'Una cucafera de llegenda' en el marc de les festes de Santa Tecla 2021 i el 30è aniversari de l'entitat. Aquesta peça s'estrenarà a través de les xarxes socials i el blog oficial de la Cucafera de Tarragona. Sota el nom 'Una cucafera de llegenda' la peça il·lustrarà de forma animada la llegenda de la cucafera que cada any es representa amb l'acte 'La Cucafera Baixa' i que ni aquest ni l'any passat ha pogut celebrar-se a causa de les restriccions de la pandèmia.

Es tracta d'una creació del dissenyador i membre de la colla, Iván Puente, amb les locucions d'Adrià Recasens i Nicole Rodríguez. Aquesta ésd'una de les accions programades amb motiu del 30è aniversari en un any on les circumstàncies no han permès a l'entitat celebrar-ho de la manera que s'hagués volgut.

A banda de comptar ja amb l'esperada figura de goma, la Cucafera actuarà enguany en 5 passis de la mostra del Seguici els dies 22 i 23 a la Plaça de la Font, després dels 2 passis de la Cucafera Petita la tarda del dia 19, i les diverses visites de Cucafera petita a les escoles, a més d'alguna altra sorpresa encara per anunciar.

tracking