Diari Més

19 tarragonins podran veure el seguici de Santa Tecla des d'un dels balcons del Palau Municipal

L'Ajuntament sorteja invitacions individuals fins el 20 de setembre a les 14 hores

Imatge del 4de8 de Sant Pere i Sant Pau a la diada de Santa Tecla del 2019, l'última abans de la covid-19 a la plaça de la Font.

L'Ajuntament de Taragona estudia la presència de públic a l'acte casteller de Santa TeclaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició del conjunt de la ciutadania un dels balcons del Palau Municipal per tal de fer la Festa Major de Santa Tecla més participativa.

Respectant totes les mesures establertes pel PROCICAT, 19 ciutadans i ciutadanes podran optar, per sorteig, a gaudir de les Tandes de Lluïment del Seguici Popular que es duran a terme a la plaça de la Font els dies 22 i 23. Des d'aquest divendres fins diumenge dia 20 a les 14 h, les persones empadronades a Tarragona que ho desitgin poden sol·licitar participar en un sorteig d'una invitació individual per a qualsevol de les sessionsoferides, tot i que no hi haurà opció d'escollir la sessió.

Les inscripcions es poden realitzar des de la pàgina web de l'Ajuntament, on també es poden consultar les bases completes del procediment. Les persones guanyadores del sorteig, rebran una notificació per correu electrònic.

Per dimecres 22 de setembre, se sortegen 3 invitacions individuals per la sessió de les 17:30 h, i 2 invitacions per la de les 20:30 h. D'altra banda, pel dijous 23, se sortegen 4 invitacions per les 11 h, 6 invitacions per les 17:30 h, i 4 invitacions per les 20:30 h.

En el cas que no es pugui asisstir, no hi haurpa l'opció de bescanviar la invitació per una altra sessió i caldrà renunciar-hi.

tracking