Diari Més

Cultura

PortAutors del Port de Tarragona afegeix la gravació d'un videoclip als premis

És una de les novetats per enguany

Imatge dels participants d'una edició passada.

Augmenten un 60% les inscripcions al concurs PortAutors 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de PortAutors, organitzada pel Teatret del Serrallo, un dels espais del Moll de Costa del Port Tarragona, ha arribat aquest any amb força i amb moltes novetats. Una de les darreres innovacions és la introducció d'un nou premi que consistirà en l'enregistrament d'un videoclip musical que es durà a terme dins dels espais portuaris i estarà dissenyat per un equip de professionals del sector audiovisual.

La mostra musical compta a hores d'ara amb el Premi del jurat, el Premi del públic, el Premi a l'artista local, i el nou premi Premi FIM Vila-seca que es va presentar el passat 24 d'agost. A tots aquests premis, se n'hi afegeix un cinquè: aquest nou premi Premi videoclip PortTarragona, amb la finalitat que cada premi tingui un perfil diferent per recompensar el talent musical des de vessants diferents de la creativitat musical i artística del nostre entorn. L'organització de la mostra PortAutors serà l'encarregada de triar l'artista i el tema guanyador per tal de crear un audiovisual que serveixi de suport i difusió a la carrera professional de l'artista. Per altra banda, el fet que la gravació es faci als espais portuaris del Port Tarragona, té com a objectiu donar a conèixer indrets desconeguts i amb encant especial que es troben dins i fora del recinte portuari tarragoní.

Amb aquesta quarta edició de la mostra, PortAutors agafa molta més força com a projecte musical que, potencia i fa visibles als artistes i compositors del nostre territori. La convocatòria per poder participar a PortAutors estarà oberta fins al pròxim 20 de setembre. Les bases i el formulari d'inscripció es poden trobar a la pàgina oficial https://tuit.cat/n9f3F. L'organització de PortAutors treballa, any rere any, per crear noves possibilitats i nous espais per tal d'engrandir una mostra per ser trampolí dels artistes.

tracking