Diari Més

Política

PSC i PP de Tarragona reclamen mesures eficients per acabar amb la inseguretat

Ambdós grups a l'oposició es mostren preocupats perquè la situació empitjori durant Sant Tecla

Sandra Ramos, del PSC.

PSC i PP de Tarragona reclamen mesures eficients per acabar amb la inseguretatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els grups municipals del Partit Popular i del Partit dels Socialistes demanen mesures eficients per acabar amb el que ells consideren un notable increment de la inseguretat ciutadana a la ciutat. Es mostren preocupats que la situació empitjori durant les festes de Santa Tecla i han demanat públicament, mitjançant comunicats, que l'alcalde, Pau Ricomà, situï la seguretat ciutadana com a màxima prioritat de l'agenda política. Ambdues formacions polítiques reclamen l'ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana i una major presència dels agents al carrer.

Tant socialistes com populars apel·len als darrers successos que s'han encadenat a la ciutat i als botellots que es registren els caps de setmana per fer-ne responsable a l'executiu local i reclamar-li mesures urgents. «Les darreres setmanes, diferents barris de la ciutat estan patint preocupants casos d'inseguretat, ja siguin els botellots a la Vall de l'Arrabassada, les baralles a Campclar o els actes violents al centre de Tarragona, entre d'altres. La ciutat necessita urgentment una resposta i no un govern que encara no ha fet la seva feina», diu la portaveu del PSC, Sandra Ramos. Per tot plegat, la socialista demana a Ricomà que «deixi de tirar pilotes fora i treballi de veritat per la seguretat i la convivència dels tarragonins i tarragonines».

En la mateixa línia, els populars recorden «els diversos macrobotellots consecutius a la Vall de l'Arrabassada, un d'ells saldat amb detinguts per desordre públic, així com d'un nou tiroteig al centre i de la cremada de cotxes a la Part Alta el passat cap de setmana». Davant de tot això, el portaveu del grup municipal del Partit Popular, José Luis Martín, ha manifestat que, «després de més dos anys de mandat, s'ha fet palès que Pau Ricomà no té projecte per a Tarragona, no és capaç de gestionar la ciutat». «No entenem de què li serveix la creació dels consells de districte, una estructura totalment indeficient, quan els mateixos veïns de Tarragona s'han vist obligats a organitzar-se en plataformes per posar fi a aquesta degradació i, fins i tot, per a patrullar la ciutat davant el possible increment d'aquesta situació de cara a les festes de Santa Tecla. Ens preguntem si era aquest el concepte de participació ciutadana que prometia l'alcalde Ricomà», afegeix Martín. «Què podem esperar d'un alcalde que ens posa en mans de la CUP, un partit antisistema i que es pronuncia en contra de l'actuació policial?», es pregunta finalment Martín.

Per la seva banda, el PSC demana al govern que «deixi d'excusar-se en la Generalitat» i convoqui les places per augmentar la plantilla de la Guàrdia Urbana. «És intolerable que un alcalde de capital de província s'excusi en el govern català, quan són del mateix partit. De veritat, sent de les mateixes sigles, encara no s'han reunit?, i hem de creure que la culpa és només de la Generalitat?», es pregunta Sandra Ramos.

José Luís Martín, del PP.

PSC i PP de Tarragona reclamen mesures eficients per acabar amb la inseguretatCedida

tracking