Diari Més

Policial

Detingut per agredir a la Guàrdia Urbana després de ser denunciat per circular amb una menor sense cinturó de seguretat

Quan se li va comunicar que seria sancionat l'home va sortir del cotxe i va intentar agredir als agents

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 20 hores d'ahir dimarts dos agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van aturar un vehicle mentre circulava per laturbortondade la carretera T-11, al vehicle hi viatjava un home i una nena menor d'edat que no portava el sistema de retenció correcte. El conductor va acabar detingut per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i un dels agents va resultar ferit lleu.

En un vídeo penjat a les xarxes socials, que ha causat molt revolt, es pot veure com els dos agents detenen al conductor, que es troba fora del vehicle, mentre aquest és a terra i forceja amb els policies. Diari Més ha pogut confirmar que els agents van actuar correctament, de fet, un d'ells va resultar ferit lleu en la picabaralla. Els fets van ocórrer quan a les 8 del vespre els agents van aturar al conductor i en comprovar que la menor que viatjava al vehicle no duia els sistemes de retencions adequats, vaninformar alconductor que se'l denunciaria. L'home va reaccionar molt malament i va sortir del vehicle bruscament amb la intenció d'agredir als agents, segons informen les fonts consultades.

Durant la detenció, en la qual els policies van haver d'utilitzar la força tal com mostren les imatges penjades a les xarxes socials, un d'ells va resultar ferit de caràcter lleu.

Després de la detenció la menor es va quedar dins el cotxe a l'espera que vingués un familiar per fer-se càrrec tant de la nena com del vehicle.

Imatge del moment de la detenció.

Detingut per agredir a la Guàrdia Urbana després de ser denunciat per circular amb una menor sense cinturó de seguretatFacebook

tracking