Diari Més

Dames i Vells i la tanda de lluïment del Seguici esgoten les invitacions en una hora

Alguns usuaris s'han queixat a través de les xarxes socials d'un problema en el moment de pagament de la fiança de les invitacions

Dames i Vells ha esgotat totes les invitacions pels sis passis que s'havien programat.

Dames i Vells i la tanda de lluïment del Seguici esgoten les invitacions en una horaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 11 hores d'avui dimecres ja es podien adquirir les entrades pels actes de Santa Tecla que se celebraran a la plaça de la Font i la plaça de la Pagesia. Una hora i mitja després s'havien esgotat la majoria d'invitacions dels actes més esperats: la tanda de lluïment del Seguici, els Balls Parlats, Dames i Vells i el Ball de Sebastiana Castillo.

Dames i Vells ha esgotat totes les invitacions pels sis passis que s'havien programat, i els Balls Parlats Petits també han exhaurit les cadires disponibles en poca estona. El Ball de Sebastiana Castillo, dels dos passis que hi havia a les 12.45 hores només quedava una entrada per les 20.30 hores.

Un dels actes més especials d'aquest any serà la representació dels Balls Parlats a la plaça de la Pagesia i dels quatre passis programats, tres s'han esgotat en els primers minuts. L'únic disponible a les 12.45 hores és el que se celebrarà a les 17 hores el dimarts 21.

Pel que fa a la tanda de lluïment del Seguici Popular, s'han exhaurit les entrades pel dijous 23 i pel que fa a la resta de passis (4) a les 12.45 hores quedaven menys de 15 entrades disponibles. Per poder veure el Seguici Petit, a la mateixa hora quedaven disponibles també menys de 15 invitacions.

Les invitacions pel Pregó del dimarts 21 també s'han exhaurit ràpidament, el mateix ha passat amb la representació completa de la Moixiganga. Finalment, l'Entrada de Música havia programat un passi dimecres a les 12 hores, del qual s'han esgotat gairebé totes les cadires.

Problemes amb el pagament de les entrades

Alguns usuaris s'han queixat a través de les xarxes socials d'un problema en el moment de pagament de la fiança de les invitacions. En entrar a la web apareixia la famosa pantalla verda que indica la posició de la cua en la qual es troba l'usuari, després de poder accedir a la web, seleccionar les entrades i fer el pagament de la fiança, l'usuari era expulsat de la pàgina.

Diari Més ha pogut comprovar que aquests usuaris, tot i ser expulsats de la web i veure's sorpresos en ser redirigits a la cua, després han rebut les invitacions al correu electrònic correctament.

tracking