Diari Més

Empresa

BASF exposa la cadira de rodes del futur a Expoquimia 2021

La Ren Chair ofereix més autonomia gràcies al control mitjançant una aplicació

Imatge del prototip.

BASF exposa la cadira de rodes del futur a Expoquimia 2021Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fidel al seu compromís amb la innovació,BASFexposa aquests dies, al salóExpoquimia2021 de Barcelona, laRenChair, un disruptiu prototip de cadira de rodes creatjuntament ambWheel-LineCo.LtdiREHTODesign, que ofereix una experiència completament nova a l'usuari, brindant-li més autonomia gràcies al control mitjançant una aplicació.

LaRenChaircombina un disseny i estil atrevits amb els materials d'alt rendiment deBASF, i dóna resposta a la necessitat d'una experiència més segura i lliure de barreres que requereixen els usuaris, permetent-los una vida més activa i independent.

Els materials d'alt rendiment com el poliuretà termoplàstic (PU), el poliuretà termoplàstic expandit (E-TPU), el poliuretà (PU)i altres plàstics tècnics, no només són més lleugers que altres materials utilitzats en les cadires de rodes convencionals, sinó que a més tenen major durabilitat i són més resistents a la deterioració per l'ús.

Disseny, materials i confort

Gràcies a la flexibilitat dels materials deBASF, s'ha pogut desenvolupar un disseny creatiu per a laRenChair. El resultat és un prototip de cadira de rodes que combina un elegant disseny amb una gran varietat de funcions. «El disseny de laRenChairva comptar amb la col·laboració delCreationCenterdeBASF, un punt de trobada per dissenyadors que desitgen materialitzar les seves idees i conceptes utilitzant els innovadors materials deBASF», destaca Tony Jones,HeadIndustrial,BusinessManagement, deBASFqui afegeix que «juntament ambWheel-Line&Co. iREHTODesign, hemco-creatun prototip que ofereix una experiència completament nova als usuaris de cadira de rodes, els qui s'esforcen per aconseguir més independència en la seva vida quotidiana».

A més,RenChairés més confortable respecte a altres cadires de rodes gràcies al seu seient fabricat ambElastoflex, un sistema d'escuma de poliuretà flexible. I la pell artificial que recobreix el seient, fabricada ambElastollanTPUes neteja fàcil i ràpidament.

Controlable a través d'una app

La cadira de rodes incorpora sensors i connectors fabricats amb plàsticsUltramidiUltradur, la qual cosa els fa més resistents a avaries i millora la seguretat. Aquests estan connectats a través d'una app per a telèfons intel·ligents i detecta els moviments, així es poden controlar les llums de darrere de la cadira de rodes.

Amb aquest prototip s'ha aconseguit aconseguir el propòsit de reduir el pes de les cadires de rodes sense posar en risc el disseny i la funcionalitat.

tracking