Diari Més

Santa Tecla 2021

El Cantante del Greco clou el cicle de concerts 'La Música del Diable' a Tarragona

És un dels actes previs a la Festa Major de Santa Tecla que han tingut lloc aquest cap de setmana

El Cantante del Greco clou el cicle de concerts 'La Música del Diable' a Tarragona

El Cantante del Greco clou el cicle de concerts 'La Música del Diable' a TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cicle de concerts La Música del Diable, presentat per Pandemònium, han finalitzat aquest diumenge amb una doble actuació, en el marc dels actes previs a la Festa Major de Santa Tecla. A més, aquest cap de setmana també s'ha celebrat l'Anella Tapa, on les comparses de Carnaval han oferit diverses tapes i begudes, a la vegada que es feien altres activitats a l'Anella Mediterrània.

Pel que fa a la música al peu de l'aqüeducte romà, el primer torn ha sigut pel tarragoní Pablo Espadas, una de les veus emergents del hip-hop i un dels precursors de les batalles de galls amb el sobrenom de Teko. Després de gairebé una dècada allunyat del rap, ha tornat amb un disc compost, produït i enregistrat en un dia, com el documental que l'acompanya: Las cosas no se arreglan en un día. Després de la presentació del nou disc, va arribar el torn del reusenc Rafa Olmo, component del grup Doble Rombo, però que aquest diumenge ha presentat la seva proposta en solitari, a l'estil dels vells bluesmen, sota el nom d'El Cantante del Greco amb cançons i històries 100% originals.

Pel que fa a l'Anella Tapa, dissabte es van aplegar unes 200 persones a l'Anella Mediterrània per participar en una masterclass de Zumba organitzada pel Patronat Municipal d'Esports (PMET). Un acte que va estar presidit per l'alcalde Pau Ricomà i la consellera d'Esports, Maria José López. Aquestdiumenge, han continuat les activitats en aquest espai amb la Megapubilla, una vedette catalana que ha portat una tarda d'humor i simpatia, i DJQuim que s'haencarregat de posar el punt final a l'activitat amb els darrers èxits de les llistes musicals.

Els actes previs de la patrona de la ciutat continuen aquest dilluns amb un taller per crear un cartell de Santa Tecla, entre les 17 i les 18.30 h. a l'Espai Nautilus, la visita teatralitzada L'aigua en la Tarragona del segle XIV, a les 19 hores al Cós del Bou, i la presentació del llibre Els balls parlats de Sogra i Nora i de Dames i Vells, a les 20 h. a la Casa Canals.

tracking