Diari Més

Cultura

Més de 200 persones gaudeixen de la masterclass de Zumba de Santa Tecla

L'acte va tenir lloc a l'Anella Mediterrània, on estan programades més sessions el proper dijous

Zumba a l'Anella mediterrània

Masterclass de zumba per Santa Tecla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Anella Mediterània va acollir aquest dissabte a 220 persones que van participar en una masterclass de Zumba organitzada pel Patronat Municipal d'Esports.L'acte va estar presidit per l'alcaldePau Ricomà i la consellera d'Esports María José López. L'alcalde va remarcar que «creiem que l'esport és necessari per a tothom i en el context actual cal buscar la manera de fer-ho possible. Aquest és un exemple d'activitat a l'aire lliure, gratuïta i amb totes les mesures de protecció». Per la seva banda, la consellera va posar de manifest que «aquesta cita és la materialització del treball conjunt entre l'ajuntament i els centres esportius de fitness que hem vam encetar l'estiu passat, hem consolidat aquest any i que segur que continuarà».

La masterclass va estar dirigida per Luís Costa i impartida pelsinstructors Marta Formoso, Virginia Escamez, Luís Costa, Marta Tous, Aimet, Raimon Sorroche, Monica Coca, Yolanda Linares, Viviana Travalglini Walter Quintero, Noelia Fernandez, Irene Cia Melissa Da Cruz, M. Angel Galan, tots ells habilitats pel sistemaZumba(ZIN).

Aquesta masterclass s'emmarca en l'activitat «Ens movem a l'aire lliure»que els dijous ofereix sessions de zumba de forma gratuïta a la zona del velòdrom de l'Anella Mediterrània. El proper dijous 16 de setembre serà la última sessió d'aquesta activitat.

tracking