Diari Més

Successos

Una persona mata d'un tret a una altra i se suïcida aquesta matinada a Tarragona

La primera víctima es trobava a un balcó del carrer Reding i l'agressor, presumptament, s'ha disparat en veure's sense sortida quan l'han enxampat la policia

Una imatge d'arxiu d'un cotxe dels mossos d'Esquadra.

Una imatge d'arxiu d'un cotxe dels mossos d'Esquadra.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona lamenta dues morts aquesta matinada per la zona del carrerRedingde la ciutat, a les proximitats del carrer Unió. Les primeres informacions apunten que una persona hauria disparat a una altra que estava situada al balcó del carrerRedingde Tarragona. Posteriorment, l'agressor hauria intentat fugir, però un cop els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana el tenien totalment envoltat s'hauria llevat la vida presumptament amb una arma de foc.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, veïns de la zona van avisar quesesentien trets de matinada pels voltants del carrerReding. Quan els Mossos d'Esquadra es van mobilitzar, van trobar un mort per arma de foc. Poc després van trobar a l'altra persona que també va acabar morta. La DIC ha obert una investigació per determinar les causes de les dues morts. La investigació està sota secret de sumari.

Segons informa Efe, els successos van tenir lloc de la següent manera.Quan els agents van arribar al pis van trobar el cadàver d'un home amb un tret en el pit i van començar la cerca del possible agressor per la zona, després que alguns testimonis asseguressin que vestia una samarreta de tirants blancs i pantalons curts de color marró.

Poc després, els Mossos han localitzat al sospitós al carrer Unió de Tarragona, per la qual cosa li van donar l'alt. En aquest moment, segons les fonts, l'home, en veure's acorralat per la policia, s'ha aixecat la samarreta i ha tret una arma de foc, davant el que els Mossos li van ordenar que deixés la pistola en el terra i li van apuntar amb les seves armes reglamentàries.

Segons la principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors, a partir del relat dels agents que han intervingut i dels testimonis, l'home s'ha suïcidat llavors d'un tret al cap. Immediatament després, un agent de la brigadaARROdels Mossos d'Esquadra ha efectuat un tret a l'aire.

Aquests fets han estat presenciats per tres persones que estaven assegudes en un banc del carrer, una de les quals s'ha acostat al sospitós, després que aquest es disparés al cap, i ha fet el gest que agafava l'arma, per la qual cosa els Mossos li han demanat que deixés la pistola en el terra. Llavors, el testimoni ha sortit corrent i s'ha resguardat darrere d'un contenidor, la qual cosa ha portat als agents a disparar un tret al dipòsit d'escombraries, sense ferir a la persona.

En sentir el tret, aquest testimoni s'ha tirat finalment al terra i ha estat reduït pels policies, que l'han escorcollat sense trobar cap arma, la qual cosa ha permès confirmar que no havia agafat la pistola de l'agressor. Les mateixes fonts han afegit que aquest home, al qual consideren testimoni dels fets al costat de les altres dues persones que estaven assegudes en el banc, ha declarat als policies que s'ha aixecat i ha corregut cap a l'agressor en veure-li caure a terra perquè el coneixia i el volia ajudar.

En el marc de la seva recerca, que es troba baix secret de sumari, els Mossos indaguen si hi havia alguna relació entre el suposat autor del crim i la víctima. Segons informen els Mossos, la situació es troba a l'espera que balística extragui la bala de la segona víctima per poder constatar el suïcidi o la implicació d'un tercer.

tracking