Diari Més

Santa Tecla 2021

Canvis en les dates de distribució d'invitacions per Santa Tecla

Serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat que es retornarà després de la validació i assistència

La Víbria de Tarragona durant la cercavila del Seguici Popular de Santa Tecla de l'any passat.

Tarragona es queda sense Seguici Popular per les festes de Santa TeclaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tal de poder oferir un millor servei en el procés de reserva d'entrades i invitacions dels actes de Santa Tecla, l'Ajuntament de Tarragona ha fet un canvi en la data de distribució.

La distribució de les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla prevista per aquest divendres dia 10, s'iniciarà el proper dimecres 15 de setembre a les 11 h.La distribució d'invitacions per a la resta d'actes gratuïts prevista per demà 8 de setembre, s'activarà aquest divendres 10 de setembre a les 11 h.

Pels espectacles i activitats que es posaran en circulació el dimecres 15 de setembre,serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l'activitat.Les reserves de les invitacions es farana través d'entrades.tarragona.caticaldrà que cada persona s'identifiqui mitjançant el seu DNI i correu electrònic.

Cada persona podrà reservar un màxim de 6 localitats que, en el cas delsactes a la plaça de la Font (excepte el Pregó), només es podran reservar en blocs de 6 o 4 invitacions.Els nens i nenes menors de 3 anys no necessiten invitació i, per tant, poden accedir a les activitats sense restriccions. Es recomana accedir a l'espai dels actes amb la màxima antelació possible (en el cas de la plaça de la Font,es podrà fer a partir d'una hora abans de l'inici de cada activitats).

Fins a l'hora fixada per a l'inici de les reserves de les invitacions, l'accés al lloc aentrades.tarragona.catestarà tancat, per tant accedir amb anterioritat al sistema no significarà cap avantatge a l'hora d'obtenir les localitat.

Des de l'Ajuntament de Tarragona, s'apel·la a la responsabilitat ciutadana per tal de fer un ús responsable de les localitats. En aquest sentit i per tal de garantirque la màxima quantitat de ciutadanes i ciutadans puguin tenir accés a les activitats, es demana que, en cas de no poder assistir a algun dels actes dels quals es tinguin invitacions, aquestes es retornin a través del correutaquilles.teatrestarragona@tarragona.cat.

tracking