Diari Més

Cinema

'Tres canciones', l'ópera prima del director tarragoní Adrià Guxens, seleccionada al Festival Internacional de Cinema Brussel·les

Participarà en un pitch per trobar una coproducció europea

Adrià Guxens, director de 'Jin Tian Bu Hui Xia Yu'.

El tarragoní Adrià Guxens presenta el curt 'Jin Tian Bu Hui Xia Yu' al Festival L'AlternativaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres canciones, òpera prima del director tarragoní AdriàGuxens, es presenta aquesta setmana en elBrusselsCo-ProductionFòrum, on participarà en unpitchper trobar una coproducció europea.

La pel·lícula ha estat un dels 10 projectes europeus seleccionats per participar en aquest mercat audiovisual que acull anualment el Festival Internacional de Cinema Brussel·les (BRIFF), que per aquesta edició ha creat el programaUP:Up-and-comingProducersper a impulsar la carrera de productors emergents.

ElBrusselsCo-ProductionFòrum dóna el tret de sortida de Tres canciones, pel·lícula que té una trama coral amb la generaciómillennialcom a protagonista i que aborda temes tan importants com l'alienació, la identitat i la incomunicació. «Els tres protagonistes sónoutsidersque busquen sentit en un món que sembla haver-lo perdut; un món on la felicitat, si és que existeix, és un producte col·lateral i completament efímer», comenta el seu director, que confia en el particular to de la pel·lícula com a element diferenciador dins del marc de les produccions de ficció espanyoles.

Com ja ocorre en diversos curts de la seva filmografia, la pel·lícula se centra en el col·lectiuLGBTI+i té un important component asiàtic. Tres cancionesté previst rodar-se a Barcelona i compta amb JanaLlopart(Corte A Films) com a productora executiva.

AdriàGuxens, graduat a l'ESCACi guanyador d'unaBiznagade Plata en el Festival de Màlaga de 2020 pel curtmetratge I Don'tThinkItIsGoingToRain, no només es troba desenvolupant el seu primer llargmetratge, sinó que també està preparant l'adaptació a mini-sèrie de la seva novel·la policíaca, Lazos desange, alhora que treballa en dos nous curtmetratges: 15minutsiKokuhaku. Els seus curts anteriors han passat, entre altres, per festivals tan importants com el de Toronto,ZINEBIo Medina del Campo.

tracking