Diari Més

Successos

Dos detinguts en una nit d'actuacions de la Guàrdia Urbana a la Vall de l'Arrabassada de Tarragona

Els veïns van alertar de noves aglomeracions de persones per la zona i els agents van haver d'actuar per dissoldre'ls

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova nit d'aglomeracions a la Vall de l'Arrabassada de Tarragona deixa un detingut i tres aglomeracions de persones desallotjades, segons informa la Guàrdia Urbana de la ciutat. Durant la nit d'aquest divendres a la matinada d'aquest dissabte els veïns de la zona van alertar als agents diverses vegades que s'estaven veient noves concentracions de persones als parcs de la zona i els agents van activar el dispositiuantibotellots.

A les 00:21 els agents de la Guàrdia Urbana van intervenir en una baralla al costat del Parc de les Lletres Catalanes. Aquesta actuació va acabar amb un detingut, que va ser acusat d'un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat i un delicte lleu de furt. Aquesta no va ser l'única actuació dels agents, que es van desplaçar també cap a la zona del'ITVon alguns veïns van trucar per alertar que el punt tornava a ser protagonista d'un noubotellot. Segons informa la Guàrdia Urbana, els agents van localitzar els grups que causaven molèsties i no els van permetre l'estada a places ni carrer dels barris.

A les 4:48 de la matinada d'aquest dissabte els agents van dissoldre un grup de 8 joves que provocaven sorolls i molèsties al veïnat al Parc Mozart. Després de comprovar que la situació a la platja de l'Arrabassada i el Miracle estava controlada, a les 5:30 del matí van actuar també al parc de la Vall de l'Arrabassada per dispersar una concentració de 15 persones, segons informa la Guàrdia Urbana.

Durant les tasques de vigilància els agents van localitzar a un jove que circulava amb patinet elèctric pel carrer Llorenç de Vilallonga, prop del parc de la Vall de l'Arrabassada i el van donar l'alto. El jove menor d'edat no es va aturar i, segons informa la Guàrdia Urbana, va intentar atropellar a un dels agents mentre intentava fugir. Seguidament es va produir una persecució fins que els agents van aconseguir aturar el patinet a la Via Augusta. El menor ha estat detingut per un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

Els veïns de la Vall de l'Arrabassadaes queixen una vegada més de les noves concentracions de persones per la zona, una situació que comença a ser una constant i els veïns es troben farts.
tracking