Diari Més

Successos

Detenen a dues persones després d'una baralla amb katanes a Tarragona

L'operació s'ha allargat durant tot el matí d'aquest dissabte i s'han necessitat fins a 10 patrulles dels Mossos a causa de l'agressivitat dels infractors

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra

detenció, Mossos d'Esquadra, policia, detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou dispositiu policial a Tarragona durant aquest dissabte. Fins a 10 patrulles dels Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Tarragona s'han hagut de mobilitzar per detenir dues persones que s'estaven barallant en un pis de Tarragona amb unes catanes. Els fets han tingut lloc en un habitatge de la plaça Josep Roig iRaventós, prop de la Tàrraco Arena Plaça, a les vuit del matí d'aquest dissabte, quan s'ha donat l'avís que s'estava produint una baralla entre dues persones que portaven armes blanques degrans dimensions, el que podrien ser katanes.

Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar per detenir als agressors, però es van trobar a dues persones amb un caràcter molt hostil enfront dels agents. Segons informen des dels Mossos d'Esquadra, l'operatiu s'ha allargat fins al migdia i ha involucrat un total de 10 patrulles i la col·laboració amb la Guàrdia Urbana, una detenció que s'ha allargat a causa de l'hostilitat dels agressors, que es trobaven atrinxerats a l'immoble, que ha provocat que els agents esperessin indicatius per poder entrar a reduir als infractors amb seguretat.

Finalment, els agents van aconseguir detenir a les dues persones al migdia d'aquest dissabte per un delicte d'atemptat contra els agents. Aquest diumenge passaran a disposició judicial.

tracking