Diari Més

Economia

Tarragona presenta una nova línia d'ajuts destinada a l'oci nocturn

Les empreses podran optar a una ajuda de fins a 7.500 euros

Imatge de l'interior del Totem amb el pòdium precintat al mes de juny, quan les discoteques van obrir també sense pista de ball.

Les discoteques de Tarragona no obriran amb les mesures que proposa el GovernACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ja té enllestida una nova línia d'ajuts destinada a aquellesactivitats d'oci nocturn que s'han vist afectades pels tancaments decretats per fer front a la pandèmia del coronavirus: especialment discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacles. Aquestes empreses podran optar a una ajuda de fins a 7.500 € amb un pressupost total de 60.000 euros. El conseller de Serveis Centrals Jordi Fortuny ha subratllat que «es tracta d'una nova línia de subvencions que van directes a aquelles empreses que es veuen especialment afectades per les mesures de contenció de la pandèmia. A més hem buscat agilitzar al màxim el procés de sol·licitud i oferir unes quantitats importants, per aconseguir unes ajudes molt atractives».

Per tal d'optar a la subvenció les empreses hauran de presentar una declaració responsable ratificant que la seva activitat s'ha vist afectada per les mesures imposades a conseqüència de les Resolucions se Salut SLT/1840/2020 (i posteriors ordres de pròrroga o ampliació), que es tracta d'empresesincloses al'epígraf IAE 969.1 oque acrediten amb la corresponent llicència municipal que el seu horari d'obertura és vespertí-nocturn.A més les empreses s'hauran de comprometre ano donar de baixa l'activitat, com a mínim fins a 31 de desembre de 2022 i a destinar la subvenció a la finalitat prevista. A més de la declaració responsable, els interessats hauran de presentar la documentació necessària i omplir la sol·licitud a través seu electrònica municipal. Està previst que es puguin començar a sol·licitar la propera setmanafins al 15 d'octubre.

tracking