Diari Més

Santa Tecla 2021

Neix Tot Tecla TV, el nou canal audiovisual de les festes de Santa Tecla

Es podrà veure el Seguici Petit, els Balls Parlats, el Pregó i el Seguici

Imatge de la presentació.

Neix Tot Tecla TV, el nou canal audiovisual de les festes de Santa TeclaManel R.Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Festes de Santa Tecla comptaran enguany amb un nou canal audiovisual exclusió a través de Youtube. El canal Tot Tecla TV, impulsat de manera conjunta entre l'Ajuntament de Tarragona i Tac 12, oferirà tots els dies de festa, durant 24 h, una programació especial que combinarà les retransmissions en directe de la festa major d'aquest 2021 així com també un recull de tota la producció teclera de TAC12 al llarg dels seus 12 anys de vida. Paral·lelament, la televisió Tac 12 farà també les retransmissions més importants d'aquesta Santa Tecla tan excepcional.

En definitiva, tal com ha explicat aquest matí en roda de premsa la consellera de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, «volem contrarestar les limitacions d'aforament provocades per la Covid-19 i donar les màximes possibilitats a tota la ciutadania per gaudir d'aquesta Santa Tecla també des de casa i recordar les anteriors».

Solé ha agraït la predisposició de la televisió pública del Camp de Tarragona que «un cop més està a l'alçada de les circunstàncies i ajudarà a difondre i donar a conèixer encara més la nostra festa i les nostres tradicions en aquests moments difícils».

Per la seva banda, el director de la televisió Tac 12, Xavier Abelló, ha explicat que «des de la Televisió Pública del Camp de Tarragona volem oferir, des de les noves perspectives, continguts de valor i permanents a totes aquelles tecleres i teclers que no vulguin perdre cap detall d'aquesta festa. Volem que el nou canal sigui un gran calaix que permeti a tothom sense excepció viure la festa d'enguany així com reviure els millors moments viscuts des dels inicis d'aquesta televisió».

Les retransmissions en directe que es podran seguir a través del canal Tot Tecla TV i Tac 12 seran el Seguici Petit, els Balls Parlats, el Pregó i el Seguici.

tracking