Diari Més

El cicle musical 'Racons de Mar' al Port de Tarragona canvia de dates per motius climatològics

La proposta musical es trasllada íntegrament al dissabte 25 i diumenge 26 de setembre

Cartell del 'Racons de Mar'

El Port de Tarragona organitza un cicle musical gratuït en zones marítimesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els set concerts i el taller familiar que s'havien de dur a terme aquest cap de setmana, 3 i 4 de setembre, a diferents espais de l'entorn del Port de Tarragona al cicle musical 'Racons de Mar' s'ajornen davant la inestabilitat meteorològica.

Les condicions meteorològiques previstes pels pròxims dies posen en risc el muntatge i el desenvolupament de l'activitat de forma adequada i, per tant, enfront d'aquesta circumstància sobrevinguda i aliena a l'organització, s'ha pres la decisió de forma consensuada amb els artistes, de traslladar el Festival mantenint la proposta musical.

Les invitacions adquirides es mantenen i serveixen per a les noves dates. Es procedirà a la confirmació de l'assistència. El Port de Tarragona es posarà en contacte amb les persones que disposin d'invitacions per a confirmar la seva assistència als esdeveniments

Totes aquelles invitacions que quedin alliberades es posaran novament a disposició del públic el dijous 16 a les 12 hores mitjançant la plataforma ENTRADIUM.

L'accés a les entrades alliberades es recordarà a través de les xarxes del Teatret del Serrallo, del Port de Tarragona i del Moll de Costa. Les invitacions són de caràcter gratuït.

tracking