Diari Més

Successos

Un intent de robatori amb violència a Tarragona acaba amb un gos ferit

L'animal va rebre una ganivetada de l'assaltant

Imatge d'arxiu d'una persona detinguda pels MOssos d'Esquadra.

Un detingut en un dispositiu conjunt de Mossos i Guàrdia Urbana als barris de Ponent de TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona que passejava el seu gos la nit de dijous a divendres va patir un intent de robatori amb violència amb arma blanca a la zona del terrat del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Els fets es van produir pels volts de la 1.30 h., quan un home hauria intentat apunyalar l'altre individu, que passejava el seu gos de matinada. La pitjor part no se la va endur la persona, sinó l'animal, que va ser qui va patir una ferida per una ganivetada. L'autor va fugir del lloc dels fets.

La dotació de la Guàrdia Urbana que va acudir al servei al terrat del Palau de Congressos es va fer càrrec del trasllat del gos al veterinari d'urgències per assistir l'animal degut la gravetat de la ferida. Posteriorment, la víctima –el propietari del gos– es va presentar a les dependències de la Guàrdia Urbana per presentar una denúncia envers l'intent de robatori amb violència. Ja al matí de divendres del 27 d'agost, cap a les 9 h., una altra patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar el presumpte autor de la ganivetada a la cantonada dels carrers d'Orosi i del General Contreras. Després d'identificar-lo i comprovar que l'home comptava amb nombrosos antecedents, la Guàrdia Urbana el va detenir. A l'individu se li va imputar un delicte de robatori amb violència i un altre de maltractament animal.

Precisament, l'Associació de Veïns Tarragona Centre va alertar el mateix divendres a Diari Més la percepció d'inseguretat que hi ha en aquesta zona de la ciutat. L'entitat veïnal reclamava una millor il·luminació d'un espai «inhòspit» i el seu enjardinament, fet que, a banda de la foscor, ajudaria a millorar la plaça a nivell estètic. La portaveu de l'entitat veïnal, Eulàlia Lozano, apuntava que al terrat del Palau Firal i de Congressos es produeixen «trobades poc recomanables».

tracking