Diari Més

Successos

Tres detinguts després que la Guàrdia Urbana trobés una mà humana al seu cotxe

Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació, que es troba sota secret de sumari

Imatge d'arxiu d'un control de la Guàrdia Urbana de Tarragona al barri de la Granja.

La Guàrdia Urbana de Tarragona començarà a ampliar la plantilla aquesta tardorACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de guàrdia va enviar ahir a la presó tres detinguts a Tarragona acusats d'homicidi i que van ser descoberts perquè van cometre una infracció de trànsit i, en aturar-los la Guàrdia Urbana, en el cotxe on circulaven van trobar una mà.

La causa està oberta provisionalment per homicidi i el jutge va acordar presó provisional, incomunicada i sense fiança per als tres detinguts, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Els tres circulaven amb un cotxe per Tarragona aquest passat dijous, però el conductor va cometre una infracció i una patrulla de la Guàrdia Urbana els va aturar.

En identificar-los, els agents van constatar que tenien antecedents, per la qual cosa van inspeccionar el vehicle i van trobar una mà humana al maleter.

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec del cas i van registrar durant dos dies l'habitatge dels tres detinguts, un xalet situat al Camí de Viladegats.

D'altra banda, els Mossos han confirmat la troballa d'un cadàver aquest diumenge a Sant Jaume d'Enveja, que podria tenir a veure amb el cas dels tres detinguts, tot i que no s'ha pogut confirmar la relació degut a que es troba sota secret de sumari.

tracking