Diari Més

Successos

Dos agents ferits i tres detinguts durant la dissolució d'un botellot a l'ermita de la Salut de Tarragona

Els fets han tingut lloc aquest matí quan el grup de deu persones es negaven a marxar de la zona

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Guàrdia Urbana de Tarragona, vehicleAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona viu una nova nit moguda que acaba amb dos agents ferits lleus i tres detinguts durant la dissolució d'unbotellota l'ermita de la Salut. Els fets han tingut lloc a les 8 del matí d'aquest diumenge quan un parell de patrulles de la Guàrdia Urbana s'han traslladat a la zona de l'ermita de la Salut després de l'avís d'uns veïns que alertaven d'aglomeracions i soroll per la zona.

Quan van arribar els agents van detectar que unes deu persones estaven duent a terme unbotelloti es va procedir a denunciar-les per beure a la via pública. També va haver-hi cinc denúncies per tinença de substàncies estupefaents i una denúncia per possessió d'un ara prohibida. Segons informen des de la Guàrdia Urbana, quan els agents començaven a desallotjar la zona els integrants d'aquestbotellotes van encarar amb els agents i es van negar a marxar, el que va provocar un petit enfrontament que va acabar amb tres detencions i un sergent i un agent de la Guàrdia Urbana ferits lleus. Els tres detinguts han estat denunciats un per atemptar contra l'autoritat, un altre per un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat i un tercer per un delicte contra la salut pública.

Pel que fa a la resta de la nit, la Guàrdia Urbana va establir un dispositiu similar al de la nit del passat divendres amb la incorporació de dues patrulles més que, juntament amb el cos de Mossos d'Esquadra, es van repartir per les zones conflictives del passat divendres, com la plaça de les Lletres Catalanes, el Parc de l'Arrabassada i les esplanades de la ITV. Segons informen des de la Guàrdia Urbana, aquest dispositiu va detectar i dissoldre des d'un principi les possibles reunions de persones abans que es formessin aglomeracions.

Com a novetat, la Guàrdia Urbana va actuar amb la coordinació del departament de Neteja al moment del tancament dels establiments de la plaça de la Font i es van dissoldre ràpidament els grups de persones que es quedaven a la plaça un cop tancats els bars.

Segons resum la Guàrdia Urbana, la nit de dissabte a diumenge ha estat méstranquilaque la darrera jornada de divendres a dissabte.

tracking