Diari Més

Successos

Nit moguda a Tarragona amb un nou episodi de botellots a l'Arrabassada

Els participants s'han repartit per diversos punts de la zona, com la plaça de les Lletres Catalanes, on han realitzat actes incívics

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna el cap de setmana i es reprodueix un altre cop un episodi debotellotsa la zona de l'Arrabassada de Tarragona. Com ja va passar la setmana passada, grups de joves es van desplaçar a diversos punts de la Vall per realitzarbotellots.

Segons informen des de la Guàrdia Urbana, van posar en marxa un operatiu per evitar les aglomeracions a peu de platja de l'Arrabassada que es van poder veure aquest últim cap de setmana. LaGuàrdia Urbana juntament amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Portuària i van tallar els accessos amb controls preventius a les platges de l'Arrabassada i el Miracle i també van establir un servei de patrullatge.

Aquestes actuacions no van evitar les aglomeracions de persones durant la nit d'aquest divendres i la matinada d'aquest dissabte, ja que es van produir reunions de persones a diversos punts de la Vall durant hores, com el Parc de l'Arrabassada, les esplanades properes a la ITV i especialment a la plaça de les Lletres Catalanes.

Els veïns de la zona van realitzar diverses trucades a la Guàrdia Urbana en veure com a mesura que passava la nit el soroll anava en augment i, fins i tot, es van poder veure episodis d'incivisme on participants d'aquestsbotellotsvan trencar diversos retrovisors de vehicles estacionats al territori. A banda, en aquestes aglomeracions els veïns de la zona van avisar de la poca presència de mascaretes, que no són obligatòries a l'exterior sempre que es pugui mantenir una distància de seguretat que no es va veure en les diverses reunions que es van dur a terme a la Vall de l'Arrabassada.

Segons informen des de la Guàrdia Urbana, diverses patrulles es van traslladar a les zones on es van rebre les queixes veïnals i, davant aquesta pressió policial, els diversosbotellotses van acabar dissolent.

La Guàrdia Urbana de Tarragona informa que de cara a la nit d'aquest dissabte es preveu un dispositiu policial similar al que ha actuat aquesta matinada.

tracking