Diari Més

Successos

Un incendi afecta un cinquè pis d'un bloc a Tarragona

Els Bombers també han actuat en altres punts del territori

Imatge d'arxiu dels

Bombers de la Generalitat, vehicleBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han actuat al matí d'aquest diumenge per apagar un incendi que ha afectat un cinquè pis d'un bloc a Tarragona. Els fets han tingut lloc concretament a les 7:56 del matí d'aquest diumenge quan els serveis d'emergències han rebut l'avís després que s'albiressin flames sortint d'una finestra de la cinquena planta d'un pis al carrer ErnestVilchesde la ciutat.

Els serveis d'emergència han acudit amb 4 dotacions que han aconseguit extingir unes flames que han afectat endolls, una rentadora, un escalfador i la galeria exterior de la cinquena planta. Després de donar l'incendi per apagat, els Bombers han ventilat la zona afectada. No hi ha hagut ferits.

Més actuacions

Els Bombers de la Generalitat també han actuat de matinada al Vendrell. Dues dotacions s'han desplaçat a les 0:53 d'aquest diumenge per apagar un incendi que ha afectat 5 contenidors al carrer Baix Llobregat. L'incendi s'hauria originat en un contenidor de paper que ha acabat consumit completament juntament amb 3 contenidors més i afectant un cinquè.

També s'han desplaçat per donar suport en un accident de trànsit a Batea a les 8:51 del matí d'aquest diumenge, a la carretera C-221 km 69. Un vehicle s'ha accidentat amb una tanca i ha acabat amb el copilot ferit amb una cama fracturada. Quatre dotacions s'han desplaçat per fer l'extracció dels ocupants del vehicle i finalment el SEM ha traslladat a l'afectat a l'Hospital de Tortosa.

tracking