Diari Més

Incendi

Els Bombers donen per extingit l'incendi del barri de Sant Salvador de Tarragona

Les flames han cremat unes 6 hectàrees de vegetació

Vista aèria de l'incendi de Sant Salvador.

Incendi en una zona de vegetació al barri de Sant Salvador de TarragonaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers han intervingut aquest dilluns a la tarda un incendi en una zona de pins al barri de Sant Salvador de Tarragona a prop del riu Francolí i que ha deixat una gran columna de fum visible des de diversos punts de la ciutat.

L'avís s'ha rebut a les 14:20 hores i finalment el foc s'ha extingit al voltant de les 21:40 hores retirant-se així totes les dotacions.

D'altra banda, no s'han hagut de dur a terme tasques d'evacuació ni s'han hagut de lamentar ferits. En un moment, els esforços s'han centrat en el cap flanc dret que és per on l'incendi podria haver propagat. Segons les primeres estimacions, s'han calcinat sis hectàrees.

L'incendi ha obligat, a més, a tallar l'N-240 en ambdós sentits i s'han produït desviaments per la T-2235 sentit Lleida i per la T-750 sentit la Pobla de Mafumet. Poc a ha tornat a restablir-se la circulació.

A alguns dels veïns no se'ls ha deixat accedir a la zona de l'incendi on tenen terres. És el cas d'Esteban Abajo, qui ha afirmat al Diari Més que se li ha impedit el pas quan s'estava dirigint-se al seu hort on té gossos i gallines. D'altra banda, José Jiménez ha elogiat el treball dels Bombers, «han estat ràpids», però també ha denunciat que molts llocs del barri «estan bruts i abandonats».

Un mitjà aeri treballant a l'incendi del barri de Sant Salvador.

Preocupa que l'incendi del barri de Sant Salvador es propagui a les parcel·les habitadesGerard Martí

Imatge d'un mitjà aeri actuant a l'incendi del Sant Salvador.

Preocupa que l'incendi del barri de Sant Salvador es propagui a les parcel·les habitadesArnau Montreal Quesada

Columna de fum que ha deixat

Incendi en una zona de vegetació al barri de Sant Salvador de TarragonaCedida

tracking