Diari Més

Sanitat

Els veïns de la Granja, també crítics amb la FAVT per la gestió dels CAP

Francisco Rosillo apunta que no se senten representats per la federació en les reunions mantingudes

Imatge d'arxiu del cap de Torreforta-La Granja.

Els veïns de la Granja, també crítics amb la FAVT per la gestió dels CAPGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou episodi de la mala maror entre diverses entitats veïnals i la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) envers la gestió de la millora dels Centres d'Atenció Primària (CAP) dels barris de Ponent. En concret, els centres de Bonavista i Torreforta-La Granja i amb l'objectiu de recuperar la presencialitat i les 24 hores, entre d'altres. Si dimecres era la presidenta de l'Associació de Veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez, qui assenyalava el descontentament amb la federació a través de les xarxes socials, ahir ho va fer l'Associació de Veïns de la Granja. En declaracions a Diari Més, el president, Francisco Rosillo, assegurava sobre la FAVT que «no ens agrada com estan gestionant el problema dels CAP i no ens sentim representats».

En aquest sentit, Rosillo remarcava que al seu parer «la FAVT hauria de tenir en compte a les associacions que lligades als seus CAP corresponents i tenir algun representant a les reunions, tant les que es fan al de la Granja com al Bonavista». El suport dels veïns de la Granja als de Bonavista i la seva representant, Loli Gutiérrez, és total: «Entenem la indignació de Gutiérrez, ja que en les reunions que ha fet la FAVT amb el CAP es va denegar l'assistència a l'AVV Bonavista, de la mateixa manera que a nosaltres no ens deixen participar a les del CAP de Torreforta-La Granja». La indignació és notable, tal com recalcava Rosillo: «Creiem que és injust i per això no ens sentim representats». A banda, els veïns de la Granja van voler «aplaudir l'AVV Bonavista per la lluita constant i el moviment veïnal que fa temps que duen a terme».

A Bonavista, molestos

L'empipament de l'Associació de Veïns de Bonavista va esclatar després d'una reunió entre aquesta entitat, la FAVT i representants de l'Institut Català de la Salut (ICS) aquest dimarts. Aquesta reunió, de caràcter extraordinari –les comissions de seguiment s'efectuen trimestralment–, es va convocar a petició de l'AVV Bonavista. No obstant això, a l'entitat d'aquest barri de Ponent no va agradar que la FAVT també estés representada. «Vostès no haurien d'haver estat a la reunió perquè nosaltres fa un mes que l'hauríem d'haver tingut i es va fer amb vostès, que van prohibir, repeteixo, prohibir que hi fóssim nosaltres», deia Loli Gutiérrez dimarts.

tracking