Diari Més

Urbanisme

Les obres del parc infantil inclusiu del carrer Yxart de Tarragona començaran a l'octubre

El conseller de Territori destaca que «omplirà la ciutat d'activitat i de vida»

Tram del carrer Yxart on s'ubicarà la nova zona de jocs infantils inclusiva.

Les obres del parc infantil inclusiu del carrer Yxart de Tarragona començaran a l'octubreGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres del parc infantil inclusiu del carrer Yxart començaran a l'octubre. L'Ajuntament ja està tramitant la contractació i, des del consistori, preveuen que durant el mes d'octubre puguin començar els treballs d'instal·lació dels jocs infantils inclusius, que s'ubicaran al tram entre els carrers August i Estanislau Figueres.

El conseller de Territori, Xavi Puig, ha apuntat en declaracions a aquest mitjà que «estem projectant nous parcs infantils perquè són necessaris al centre de la ciutat» i ha destacat que el que s'instal·larà al carrer Yxart «serà totalment inclusiu» i que aquesta serà la dinàmica que se seguirà en la resta de parcs infantils que aniran instal·lant a la ciutat. «Dissenyarem tots els parcs infantils pensant en les diferents discapacitats i sent conscients que les realitats sensorials i cognitives poden variar i ser diferents», va dir, recalcant que «tots seran inclusius».

Puig també va avançar que el parc infantil previst a Sant Salvador també incorporarà aquestes característiques no excloents. «Amb el parc infantil del carrer Yxart el que fem és intentar omplir la ciutat d'activitat i de vida. Serveix per enviar un missatge: que val la pena tenir fills al centre de la ciutat, perquè hi ha espais per la canalla», va apuntar. El conseller va informar que, en el proper pressupost municipal, s'incrementarà la partida de manteniment i conservació dels parcs infantils, ja que va considerar que la partida pressupostària que hi havia fins ara, –de l'anterior govern–, era «insuficient».

tracking