Diari Més

Cultura

El Festival La Terrasseta compleix deu anys apostant enguany per una programació consolidada de circ

Se celebrarà del 16 al 21 de setembre al Parc Saavedra de Tarragona

Orgabitzadors de la Terrasseta, festival que enguany es farà del 16 al 21 de setembre.

El Festival La Terrasseta compleix deu anys apostant enguany per una programació consolidada de circCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El festival de petit format La Terrasseta compleix deu anys vinculat a la celebració de les Festes de Santa Tecla de Tarragona i pensat com un espai «de descobriment i trobada per tarragonines que estimen la cultura i la bona música», com els mateixos organitzadors reivindiquen.

Coincidint amb aquest aniversari, el festival estrena enguany imatge gràfica, obra del dissenyador gràfic tarragoní, Octavi Lobo i com a novetats de la programació d'enguany s'ha anunciat la recuperació deLa Terrasseta feminista i La Terrasseta Meets Jamaica amb espais de diàleg, tallers i actuacions.

Aquest 2021, a més, es realitza per part dels organitzadors una apostaaposta per una programació consolidada de circ contemporani, liderada per Núria Tarragó, programadora cultural de l'Ateneu Popular 9 barris.

Així, el diumenge, 19 de setembre, estaràdedicat exclusivament al circ on es podrà gaudir del primer cabaret de La Terrasseta amb una prèvia del duo acrobàtic The sistars.

La programació es planteja per part dels organitzadors de forma paritària, on la meitat de les creacions són fetes i liderades per dones i «identitats dissidents».

A més a més, manté l'essència del festival amb la programació del cinema a la fresca i els sopars amb Food Trucks, «amb la idea de recuperar tradicions i formes de vida més pausades i dimensionades».

La Terrasseta 2021 compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, el SIAD, Cooperació Tarragona i la Diputació de Tarragona.

tracking