Diari Més

Cultura

La Banda Unió Musical de Tarragona oferirà un concert amb la soprano tarragonina Marta Mathéu

Tindrà lloc a l'Auditori Camp de Mart el diumenge 1 d'agost a les 20 hores

Imatge d'arxiu d'un concert de la BUMT.

La Banda Unió Musical de Tarragona oferirà un concert amb la soprano tarragonina Marta MathéuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diumenge 1 d'agost, a les 20 hores, la Banda Unió Musical de Tarragona torna a pujar a l'escenari de l'Auditori Camp de Mart de Tarragona. Aquesta vegada per oferir un concert de la mà de Marta Mathéu, la soprano tarragonina de trajectòria internacional.

La BUMT i Mathéu s'alien per oferir un concert de sarsuela, un gènere sorgit a Espanya que presumeix d'una qualitat musical excepcional. El repertori comprèn aquelles melodies més destacades, des de la segona meitat del segle XIX fins al primer terç del segle XX, el que es coneix com «l'edat d'or» de la sarsuela. Així doncs, al Camp de Mart el públic podrà escoltar peces tan reconegudes com La Tempranica o Los Gavilanes, entre altres. També hi haurà lloc per la música instrumental, com l'intermedi de La Boda de Luís Alonso o El Bateo. Els assistents també podran gaudir de sarsuela catalana, amb fragments de Cançó d'Amor i de Guerra.

El que pretén la Banda Unió Musical amb aquest concert és, una vegada més, posar a l'abast de tota la ciutadania la cultura i la música de qualitat. En aquest cas, a més a més, se suma la reivindicació del gran talent que hi ha a Tarragona, que representa la cantant Marta Mathéu.

Les entrades es poden adquirir a entrades.tarragona.cat, i el rang de preus és el següent:

- Entrada general: 15€

- Entrada menors de 25 anys/majors de 65 anys: 12€

- Entrada socis BUMT: 10€

tracking