Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Tarragona tancarà amb clau la plaça Primer de Maig a les nits

Els veïns de Torreforta ja havien reclamat amb anterioritat clausurar-la per a evitar sorolls

Porta d'accés a la plaça Primer de Maig de Torreforta.

L'Ajuntament de Tarragona tancarà amb clau la plaça Primer de Maig a les nitsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) ha anunciat que l'Ajuntament de Tarragona tancarà les portes de la plaça Primer de Maig del barri de Torreforta a partir de les 10.30 hores de la nit. Tot i que a les nits la Guàrdia Urbana ja precintava l'espai, alguns individus accedien a la plaça trencant el precinte, passaven l'estona allí fent soroll i ocasionant molèsties al veïnat. L'Ajuntament, per garantir el descans dels veïns, canviarà aquesta setmana els panys i la clau de les portes. Aquest va ser un dels punts que es van acordar aquest dilluns en la reunió de la mesa de Seguretat de la FAVT amb la consellera de Seguretat, Cristina Guzmán.

El president de la federació, Alfonso López va celebrar la mesura per tal que els veïns «gaudeixin del parc i també del descans». «Des de la conselleria de seguretat totes les nits envien una patrulla perquè tanquin el parc, però només posen un precinte i els joves hi accedeixen igualment», va explicar. «Hem arribat a un acord perquè canviïn els panys i que es pugui tancar el parc en els horaris de descans dels veïns. Per a evitar sorolls i guanyar temps, aquesta setmana ja es disposarà de la clau i es podrà tancar», va celebrar Alfonso López. «Es pretén gaudir tant del parc com del descans», va recalcar. Els veïns de la plaça ja havien reclamat des de feia temps al consistori el tancament del parc a les nits, ja que els joves s'hi concentraven fora de les hores establertes impossibilitant el seu descans.

La reunió de la FAVT amb la consellera de Seguretat Cristina Guzmán també va servir per abordar temes com ara la policia de proximitat als barris. En aquest sentit, des de la FAVT van celebrar que la consellera de Seguretat «està per la feina» i van destacar el compromís de l'Ajuntament a seguir treballant per la seguretat dels barris. «Tenim clar que seguirem fent feina i que la consellera seguirà treballant per aconseguir que la policia de proximitat sigui una realitat, fa temps que els barris ho demanem a crits», va indicar «El més important és que la consellera està per la feina i entén les nostres reclamacions. No hem d'abaixar la guàrdia i hem de seguir endavant per aconseguir que els veïns puguin viure tranquils», va concloure.

tracking