Diari Més

Comerç

Mercadona obre el reformat supermercat de Manuel de Falla a Tarragona amb un nou model de botiga eficient

La reforma de l'establiment ha comportat una inversió de 3,8 milions d'euros i presenta un disseny i unes seccions totalment renovades

Imatge de la secció de fruites i verdures del supermercat reformat de Mercadona al carrer Manuel de Falla de Tarragona.

Mercadona obre el reformat supermercat de Manuel de Falla a Tarragona amb un nou model de botiga eficientCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercadona inaugura aquest dilluns un nou supermercat eficient a la ciutat de Tarragona, ubicat al carrer Manuel de Falla, número 3. Aquest supermercat, que obre amb el nou model de botiga eficient que la companyia està implantant a tota la cadena, comporta la reforma del que ja existia. La plantilla està formada per un total de 40 treballadors i treballadores.

La nova reforma ha suposat una inversió de 3,8 milions d'euros i en la seva reforma han participat 60 proveïdors, que han donat feina a 230persones durant la fase d'obres. Dels 34 supermercats que Mercadona té a les comarques tarragonines, amb aquesta nova reforma ja són 23 els centres que tenen implantat el nou model.

El nou model de botiga eficientde MErcadorna ofereix novetats en totes les seves seccions. Així, disposa d'una nova xarcuteria amb pernil al tall i envasat, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada, un servei de suc de taronja acabat d'esprémer, especialitats de sushi, una nova secció de forn amb màquina per tallar el pa i pastisseria refrigerada, i una nova exposició a la peixateria per als productes de conquilla, entre altres novetats.

Així mateix, l'establiment incorpora la nova secció 'A punt per Menjar', amb un total de 35 plats preparats per emportar. Totes aquestes opcions se serveixen en envasos fabricats amb materials naturals, com la canya de sucre (material compostable), el cartó o el paper.

Aquesta nova generació de supermercat eficient disposa d'un disseny totalment renovat respecte al model de botiga anterior, amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d'accés com en la distribució de les diferents seccions. Aposta també per espais amplis i diàfans, que faciliten l'entrada de llum natural, i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients. També inclou una nova entrada amb doble vidre, que evita corrents d'aire, uns passadissos més amplis, i dos models de carretons, molt més ergonòmics i lleugers.

Pel que fa a l'aspecte mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l'aïllament tèrmic i acústic amb l'optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposa d'un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:00 a 21:00 hores d'octubre a maig (horari d'hivern) i de 9:00 a 21:30 hores de juny a setembre (horari d'estiu). A més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra online a través del lloc web www.mercadona.es

Imatge de la nova secció de xarcuteria, amb pernil al tall.

Mercadona obre el reformat supermercat de Manuel de Falla a Tarragona amb un nou model de botiga eficient

tracking