Diari Més

Muniicpal

El PSC diu que la plaça de la 5a promoció d'SPiSP perilla perquè l'Ajuntament no la vol pagar directament

Begoña Floria questiona que es vulgui finançar l'obra amb la venda de patrimoni a la zona

Imatge del projecte previst per remodelar la plaça de la 5a promoció.

El PSC diu que la plaça de la 5a promoció d'SPiSP perilla perquè l'Ajuntament no la vol pagar directamentGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Municipal Socialista ha alertat aquest divendres al ple de l'Ajuntament de Tarragona que el projecte d'arranjament de la plaça de la 5a Promoció de Sant Pere i Sant Pau pot estar en perill a causa del sistema que ha decidit aplicar l'equip de Govern per a pagar l'obra.

Segons la consellera socialista Begoña Floria, és dubtós, «que sigui possible pagar l'obra amb venda de patrimoni del terreny del costat de la benzinera». Floria ha reclamat avui que la reforma es financiï amb recursos directes d'inversió. «L'actual govern té prou diners perquè no se'ls ha gastat, i és la manera de garantir que la plaça es refarà amb garanties», ha afegit

Els socialistes recorden que el projecte d'arranjament de la plaça de la 5a Promoció «es va elaborar en època de l'alcalde socialista Josep Fèlix Ballesteros». Les obres no es van realitzar aleshores, expliquen, perquè la plaça era privada, «i ara ens han informat que els tècnics ara si que han trobat la via per fer-ho mitjançant una cessió d'ús, cosa que ens alegra», ha dit Floria.

Malgrat això, segons el PSC «el Govern ha confirmat que ho vol fer amb venda de patrimoni, amb una operació complexa de compra dels terrenys al costat de la benzinera que, al nostre entendre, no té garanties de tirar endavant perquè manquen informes i no existeix la garantia que passi el control financer posterior».

tracking