Diari Més

Per Sant Magí torna el cicle infantil dels TarrAQUAnins

Els espectacles, amb l'aigua com a eix central, són una iniciativa d'EMATSA i el Club del Tarraconins

Imatge dels tres tarrAQUAnins que actuaran a la Casa Canals.

Per Sant Magí torna el cicle infantil dels TarrAQUAninsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Empresa Municipal Mixta d'Aigües de Tarragona i el Club dels Tarraconins participen per cinquè any consecutiu, a les festes de Sant Magí amb TarrAQUAnins, el cicle teatral d'espectacles infantils i familiars sobre la cura i el respecte de l'aigua com a un recurs escàs que cal protegir.

Aquest any, per garantir les mesures de seguretat i distància, les representacions seran al jardí de Casa Canals els dies 16, 17 i 18 d'agost i es faran tres sessions per dia, a les 12h, 17:30h i 19h, perquè tots els infants puguin gaudir dels espectacles.

Inaugurarà el cicle, el dilluns 16, 'Gotes d'aigua sobre una fulla d'alzina' que interpreta Joan Rioné de Genovesa Narratives Teatrals. Es tracta d'un espectacle poètic que pretén estimular la sensibilitat vers l'aigua d'una manera plàstica i literària.

El dimarts 17, serà Núria Garcia de la Cia Dosdetres que presentarà 'L'última gota', un espectacle amb un toc de clown. El programa es clourà el dimecres 18 amb Agus Ferré, qui pujarà a l'escenari amb 'Aigualida' on recrearà una llegenda que recorda quan els humans s'abastien de l'aigua de pluja.

Tots els espectacles del cicle TarrAQUAnins són gratuïts amb invitació que caldrà reservar a través de la web de l'Ajuntament.

tracking