Diari Més

Societat

Tarragona preguntarà els ciutadans sobre els espais de joc de la ciutat

Agents cívics del programa Tarragona pel Civisme seran els encarregats de dur a terme l'estudi a peu de carrer

Agents cívics seran els encarregats de preguntar els usuaris de les zones de joc de la ciutat.

Tarragona preguntarà els ciutadans sobre els espais de joc de la ciutatManel R. Granell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Municipal d'Educació (IMET) de l'Ajuntament de Tarragonaha engegat, dins el marc de Ciutat Educadora, el projecte 'Què t'hi jugues? Espai públic, espai de joc'.

Aquest projecte pretén conèixer de primera mà com són els espais públics, de lleure, joc, i de relació que utilitzen els ciutadans de Tarragona; la seva localització, quin ús en fan els ciutadans i ciutadanes, a què juguen en aquests espais durant les estones de lleure, i, sobretot, recollir la opinió dels infants, dels adolescents i les seves famílies, i dels adults que tenen infants a càrrec, la seva valoració i els seus desitjos i preferències vers el joc i les estones de lleure i de relació que passen en aquests espais de la ciutat.

La recollida d'opinions a peu de carrer la realitzaran4 agents cívics del Programa d'Ocupació Tarragona el Civisme destinats a l'IMET. Durant els mesos de juliol i agost, els agents cívics s'encarregaran de realitzar un mapa dels espais públics de la ciutat – places, jardins, parcs infantils – mitjançant una primera fase d'observació i recull de dades, i, una segona fase en la que convidaran a les ciutadanes i ciutadans que es trobin als espais públics a participar i donar la seva opinió mitjançant unes enquestes.

tracking