Diari Més

Societat

L'AAVV La Floresta reclama que no se la utilitzi «com a arma política»

Consideren alguns comentaris de representants polítics «un atac al nostre barri»

Imatge del barri de la Floresta

L'AAVV La Floresta reclama que no se la utilitzi «com a arma política»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns de La Floresta va denunciar aquest dilluns una «utilització política» del barri per part d'alguns representants municipals, després que es fes públic que l'Ajuntament va autoritzar una classe de zumba al barri el passat 24 d'abril i es denegués una activitat similar al barri de Sant Pere i Sant Pau.

En un comunicat publicat a les xarxes socials, van lamentar que «la situació és molt desagradable» i ho van considerar «un atac al nostre barri». «No volem ser la joguina de cap partit polític, i tampoc que se'ns utilitzi com a arma llancívola», van denunciar, recalcant que la seva associació és «apolítica». En el comunicat, van adjuntar imatges de comentaris de la regidora no adscrita Sonia Orts, de la portaveu socialista Sandra Ramos i de l'expresidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, que també va anar a la llista del PSC, Cristina Berrio.

En el comunicat, l'entitat veïnal carrega contra la regidora no adscrita Sonia Orts per un missatge en el qual criticava l'equip de govern per permetre la classe de zumba a La Floresta i no a Sant Pere i Sant Pau, ho considerava «favoritisme». «Rebutgem enèrgicament els atacs al barri de la Sra. Sonia Orts, que abans militava a Ciutadans i ara s'ha autoproclamat la veu dels barris. De tots?, o només dels que li convé?», es van preguntar des de l'associació. L'entitat, en l'escrit, també va carregar contra alguns representants socialistes. «Podem dir el mateix d'algun membre del PSC, que només s'interessa pels barris quan senten olor a sang», van lamentar. L'associació veïnal també recorda que durant el transcurs de les festes del barri no se'ls hi va permetre realitzar la festa d'escuma per les restriccions de la covid, mentre que en una altra zona de la ciutat sí que es va poder fer. Així i tot, el president de l'associació, Miguel Cruz, va afirmar a aquest mitjà que «no volem entrar en cap guerra amb cap associació de veïns». «Fa anys que treballem pel barri i no volem entrar en aquesta mena de jocs», va manifestar el president de l'entitat veïnal. «Fa molts anys que estic a l'associació i mai havia vist un polític utilitzar una cosa així per les seves finalitats, que suposo que són polítiques», va dir. «Només defensem el barri, som gent que treballa per l'associació sense cobrar un duro, tirant el barri endavant per tal que estigui en condicions, i aquesta gent es mereix una mica de respecte», va afegir. Cruz va recalcar que, amb el comunicat, «no volíem atacar cap polític». «Els polítics que facin política, però també han de mirar pel bé de tots per igual», va indicar. «Les associacions de veïns hem d'estar unides, representem a ciutadans de diversos colors polítics i no podem permetre que se'ns utilitzi amb finalitats polítiques», van assenyalar des de l'associació.

tracking