Diari Més

Societat

Inaugurat el nou mercat de la pagesia de la plaça dels Carros de Tarragona

En aquesta primera jornada s'han reunit cinc parades de diferents productors de proximitat

Inaugurat el nou mercat de la pagesia de la plaça dels Carros de Tarragona

Inaugurat el nou mercat de la pagesia de la plaça dels Carros de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Mercat de la Pagesia de la Plaça dels Carros ja és una realitat. Cinc parades de diferents productors de fruita, verdura i espècies de producció pròpia han participat aquest dissabte en la primera jornada d'aquest mercat de productes de venda directa, el qual preténfomentar i consolidar la importància dels productes locals, afavorir la seva comercialització i ajudar al desenvolupament comercial de l'entorn i dels petits productors.

La Stromboli Jazz Band i els gegants del Barri del Port i del Serrallo han participat a l'acte d'inauguració, que també ha comptat amb la presència del president de l'empresa de Mercats de Tarragona i conseller de Comerç, Dídac Nadal; el primer Tinent d'Alcalde, Coordinador de l'Àrea de Serveis Generals i Govern obert, Jordi Fortuny; la consellera de Serveis Socials, Cultura i Festes, Inés Solé; la presidenta de l'Associació de Veïns del Barri del Port, Maria Carme Puig; i altres representants municipals.

El president de l'empresa de Mercats, Dídac Nadal, ha celebrat el tret de sortida del nou Mercat de la Pagesia i ha destacat que «no és cap secret dir que estem molt il·lusionats amb l'estrena del Nou Mercat de la Pagesia que dona resposta a una necessitat històrica de la Part Baixa de Tarragona i que està cridat a convertir-se en un nou referent de l'oferta de productes frescos, de proximitat i sense intermediaris».

Nadal també ha afegit que «no només parlem des del punt de vista dels mercats no sedentaris o de l'alimentació sinó que volem que esdevingui un eix dinamitzador del barri, un motor cultural i un punt de trobada social».

Des de l'ajuntamentsubratllen que alguns paradistes previstos han causat baixa a darrera hora degut a confinaments provocats per la Covid-19.

tracking