Diari Més

Successos

Agredeix un treballador d'un supermercat del barri de Torreforta de Tarragona quan volia robar formatges

Els fets van tenir lloc dissabte a les 14.30

Imatge d'arxiu de tres agents dels

Mossos d'Esquadra, agents, policia autonòmica, policial, operació, dispositiuMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un individu va agredir un treballador d'un supermercat i va provar de mossegar el vigilant de l'establiment quan intentava robar dos formatges. Els fets van tenir lloc dissabte a les 14.30 hores al carrer Riu Fluvià del barri de Torreforta de Tarragona.

La persona en qüestió va ser enxampada pel treballador d'un supermercat quan intentava robar dos formatges. Quan li va cridar l'atenció, el va empènyer i el va fer caure a terra. Llavors va decidir fugir corrent de l'establiment i quan el vigilant que hi havia a la porta el va aturar, va intentar mossegar-lo, sense aconseguir-ho, i va fugir, però sense els formatges.

Els responsables del supermercat van trucar els Mossos d'Esquadra i fins al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació. Els agents van estar parlant amb els dos treballadors que van intervenir, els quals van facilitar una descripció de l'individu.

Ara els agents dels Mossos d'Esquadra el busquen, pendent de detenció, per un delicte de temptativa de robatori amb violència, ja que al final no es va poder endur els productes del supermercat.

tracking