Diari Més

Empresa

Covestro, guardonada als Premis de Seguretat FEIQUE 2020

Amb una facturació de 12.400 milions d'euros el 2019, Covestro se situa entre les més grans empreses de polímers del món

Pla general de l'accés a la planta de Covestro a Tarragona.

Covestro construirà a Tarragona una planta de clor amb tecnologia puntaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Covestroha estat triplement guardonada als Premis de SeguretatFEIQUE2020, una distinció que la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (FEIQUE)lliura per novè any consecutiu a les companyies de la indústria química que comptin amb una tasca excel·lent en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals.

Concretament, la companyia ha rebut el Premi SeguretatFEIQUE, tant al centre de producció de Barcelona com al de Tarragona, que reconeix a empreses de més de 50 treballadors amb un índex de freqüència general zero, és a dir, que no han registrat accidents durant l'últim any; i el Premi Especial de SeguretatFEIQUE, que s'atorga a les companyies amb més de 300 treballadors que durant l'últim any han obtingut un índex de freqüència zero, és a dir, que no han patit accidents amb baixes durant el 2020.

Els premis suposen un reconeixement a l'esforç de la companyia al llarg de 2020 en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals a la fàbrica de Barcelona. L'activitat deCovestrono es concep sense un elevat compromís amb la seguretat, que, juntament amb la innovació i la sostenibilitat, formen els senyals d'identitat de la companyia. A més,Covestroporta anys treballant en el disseny de múltiples iniciatives que reforcen el compromís dels empleats amb la seguretat i mantenen els seus estàndards a nivells molt elevats.

«Aquest reconeixement al compromís deCovestroamb la seguretat no seria possible sense la perseverança i la bona voluntat de tots i cadascun dels treballadors de la companyia, que s'esforcen dia a dia per aconseguir els millors resultats en l'àmbit de la seguretat i la prevenció de riscos laborals», comenta AndreaFirenze, director general deCovestroEspaña.

SobreCovestro

Amb una facturació de 12.400 milions d'euros el 2019,Covestrose situa entre les més grans empreses de polímers del món. La seva activitat empresarial es concentra en la fabricació de polímers d'alt rendiment i en el desenvolupament de solucions innovadores per productes pertanyents a molts àmbits de la vida diària. Els principals sectors industrials als quals subministra són la indústria automobilística, construcció, processament de fusta i fabricació de mobles, i el sector elèctric, electrònic i d'electrodomèstics, seguits de l'àmbit de l'esport i de l'oci, la indústria de productes cosmètics, el ram de la salut i la mateixa indústria química.Covestrofabrica els seus productes en uns 33 centres repartits per tot el món i a finals de 2019 comptava amb aproximadament 17.200 treballadors (equivalents a temps complet).

tracking