Diari Més

Sant Joan

4.000 persones celebren la revetlla de Sant Joan a les platges de Tarragona en una nit tranquil·la i sense aglomeracions

Bombers ha hagut d'apagar el foc de 13 contenidors que han cremat a la ciutat

Imatge d'arxiu de l'encesa del ninot de la revetlla de Sant Joan al barri del Serrallo de Tarragona.

Tarragona s'omple de foc i música per celebrar Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nit de Sant Joan tranquil·la a la ciutat de Tarragona on no s'han hagut de lamentar ferits greus i la Guàrdia Urbana i Bombers no han hagut d'actuar en incidents importants. Durant la nit i matinada, la Guàrdia Urbana ha estat vigilant platges, places i possibles aglomeracions de persones, el dispositiu policial ha durat fins a les 6.30 i hi han estat treballant fins a 8 patrulles. Bombers ha hagut d'apagar el foc de 13 contenidors que han cremat a la ciutat.

Pel que fa a les platges de la ciutat, s'ha comptabilitzat 4.000 persones repartides entre l'Arrabassada, Miracle, Platja Llarga i La Móra. A les 5.30 hores de la matinada s'ha procedit a la neteja de platges i carrers.

A la platja de l'Arrabassada es va tancar l'accés al pàrquing a les 21.25 i els agents van desallotjar la guingueta central per incomplir mesures d'aforament. Un menor va haver de ser atès per una intoxicació etílica.

A les 22 hores es va tancar completament l'accés al pàrquing de la platja del Miracle i aquesta matinada a les 4.30 ja no hi quedava ningú. Els assistents han complert, en general, les mesures de protecció la covid, ja que la majoria eren grups reduïts.

A la platja Llarga els agents van haver d'intervenir a les 23 hores i van ordenar apagar una foguera, i hores més tard, a les 2.25 de la matinada, un grup de persones que tenien la música molt alta van ser alertats pels agents.

La platja de La Móra va ser la que va registrar menys afluència de persones, i la Guàrdia Urbana només va haver d'intervenir dues vegades per ordenar que s'apaguessin dues fogueres.

Pel que fa a la resta d'incidència s'han tancat 7 actes per incompliment d'horari i s'ha procedit al tancament dels locals. S'ha rebut l'avís per 12 furts, 4 persones han estat denunciades per possessió de substàncies estupefaents i s'ha denunciat a una persona per desobediència a l'autoritat i a una altra per un delicte contra la seguretat viària.

tracking