Diari Més

Successos

Un 'botellón' a l'Arrabassada de Tarragona acaba amb una baralla multitudinària

Els fets van ocórrer la matinada de dissabte, quan un jove va resultar ferit lleu i un cotxe destrossat

Imatge de la zona de la platja de l'Arrabassada on es va produir l'esbatussada entre 30 persones.

Un 'botellón' a l'Arrabassada de Tarragona acaba amb una baralla multitudinàriaGerard Cañellas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un botellón que va reunir desenes de persones a l'aparcament de la platja de l'Arrabassada va acabar esdevenint una baralla multitudinària en la qual, entre els que es pegaven i els que els intentaven separar, hi van participar una trentena de persones.

En un primer moment, a les 3.40 hores, la Guàrdia Urbana va sancionar un individu per alteració de l'ordre públic a la zona. Al cap de dues hores, a les 5.45, va ser quan un treballador de Neteja de l'Ajuntament va trucar a la policia municipal advertint que s'hi estava produint una baralla. Sembla que el tram on es va concentrar el botellón i l'esbatussada és el que hi ha a tocar del preventori de la Savinosa. Tant agents de la Guàrdia Urbana com dels Mossos d'Esquadra s'hi van personar i en arribar es va dissoldre la multitud. Malgrat tot, van poder comprovar com un cotxe havia estat destrossat, segons el conductor, que es trobava al lloc quan van arribar les patrulles, per quatre persones. El mateix propietari va informar que denunciaria els fets. A banda, segons els Mossos, durant la baralla, en la qual calculen que hi van participar 30 joves, també van trobar-se que un d'ells havia resultat ferit lleu. Treballadors de les guinguetes de la zona explicaven que l'endemà es van trobar els patinets de l'aparcament que hi ha ubicat en aquell tram llençats per terra i tot el carrer ple de vidres.

Paral·lelament, la Urbana va rebre dos avisos per botellón durant el cap de setmana, però no va posar cap denúncia. Per un costat, la matinada de dissabte van rebre una trucada per un grup de joves que s'havia concentrat al Llorito. En arribar els agents van comprovar que eren quatre persones que ni bevien alcohol ni provocaven molèsties. Per altra banda, la matinada de diumenge van rebre un altre avís per un botellón al carrer Violant d'Hongria, a Sant Pere i Sant Pau. En arribar, van trobar un grup de deu joves, però res d'alcohol.

tracking