Diari Més

Societat

IQOXE es reuneix amb entitats de Bonavista

El Director General d'IQOXE, Javier de Benito, aprofita l'ocasió per mantenir un diàleg i conèixer de primera mà els projectes amb què col·labora l'empresa

Imatge de la trobada.

IQOXE es reuneix amb entitats de BonavistaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

IQOXE va mantenir recentment una trobada informal amb 26 de les entitats que donen vida al teixit associatiu de Bonavista. Ho va fer a través del seu Director General, Javier de Benito, qui va tenir l'ocasió de conèixer de primera mà tots i cadascun dels projectes amb els quals l'empresa col·labora, a través de l'Associació de Veïns de Bonavista.

La reunió, que va tenir lloc seguint totes les mesures preventives antiCovid, va ser desenvolupada en un ambient distès i va permetre a tots els assistents mantenir un interessant diàleg, així com intercanviar impressions, opinions i informació en relació als seus respectius projectes que, mitjançant la col·laboració oferta per IQOXE, ja estan veient la llum.

D'aquesta manera, la companyia posa de manifest el seu interès i preocupació per l'entorn en el qual s'ubica la seva seu operativa, i que es tradueix en l'establiment d'un diàleg fluid entre entitats, veïns i empresa, que redundi en benefici de la comunitat. En aquest sentit, IQOXE ofereix el seu suport a diferents iniciatives solidàries, culturals, socials, esportives i lúdiques que tenen lloc en el barri de Bonavista.

En virtut d'aquest acord IQOXE, sempre amb la mediació i coordinació de l'Associació de Veïns de Bonavista, ofereix al llarg de l'any en curs el seu suport a projectes solidaris, lúdics, socials, esportius i culturals d'àmbits tan diversos com l'atenció a persones sense recursos, el foment de la pràctica esportiva, la dansa i el folklore, la tradició religiosa, la formació en diversos nivells i àmbits i l'ecologisme, entre altres iniciatives que compten així amb un suport addicional a la seva activitat quotidiana en benefici de la comunitat.

Així mateix, durant la trobada també es va produir un interessant diàleg relatiu a l'activitat empresarial d'IQOXE, durant el qual Javier de Benito va oferir llum als dubtes i qüestions plantejades pels representants de les entitats de Bonavista.

Respecte a aquesta reunió, De Benito va afirmar que «com a empresa situada en el territori, no podem viure d'esquena a la societat que ens acull. Al contrari, volem ser un veí més, propers i transparents amb el nostre entorn».

Per la seva banda, la presidenta de l'AAVV Bonavista, Loli Gutiérrez, es va mostrar satisfeta per la reunió celebrada i va posar en valor que «Bonavista és un barri actiu, amb un gran teixit associatiu i en el qual, des de l'Associació de Veïns, a més de vetllar pels interessos de barri, també promovem que les empreses del nostre entorn es comprometin en projectes amb les nostres entitats, com és el cas de IQOXE».

Les entitats que van prendre part d'aquesta trobada i que formen part dels projectes als quals IQOXE ofereix el seu suport són l'Associació Socioeducativa Joventut i Vida; Cáritas Bonavista; Club Cultural Bonavista; Club Deportivo Veteranos Bonavista; Gran Peña Madridista de Bonavista; Racing CF Bonavista; Asociación de Pensionistas y Jubilados; Nova Unió de Comerciants de Bonavista; AMPA de l'Escola Bonavista; AMPA de l'Escola Joan XXIII; Associació Esportiva Escolar Joan XXIII; Esplai Bons Amics; Asociación Blanca Paloma Flamenco; Asociación Cultural y Folklórica Torre del Oro; Asociación de Flamenco Ria Pita; Parroquia de Santa Maria Assumpta; Grupo de catecismo de la parroquia de Santa Maria; Cofradía de la Virgen Dolorosa; Cofradía de la Virgen de la Soledad; Cofradía de Nuestro Señor Jesucristo; Banda del Cristo; Iglesia Bíblica de Tarragona; Club Ciclista Campo Claro; Club de artes Artifex; Mezquita Musulmana i la pròpia Asociación de Vecinos de Bonavista.

tracking