Diari Més

Judicial

S'enfronten a penes de 8 a 27 anys de presó per abusos sexuals i induir a la prostitució a menors tutelades de Tarragona

La fiscalia planteja l'expulsió dels dos acusats al seu país quan hagin complert la meitat de la condemna

Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona.

justicia audiencia judici tarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes s'enfronten a penes de fins a 27 anys de presó pel delicte continuat d'abusos sexuals i inducció a la prostitució a tres menors que residien en centres tutelats de Tarragona. La fiscalia demana per al primer acusat 27 anys i 5 mesos de presó, mentre que per al segon encausat en sol·licita 8 anys, si bé proposa l'expulsió dels acusats al seu país quan hagin complert la meitat de les condemnes. Els fets van produir-se durant el primer trimestre del 2017. El ministeri públic explica que tots dos sabien que algunes noies s'escapaven sovint dels centres i que aprofitaven les sortides per aconseguir diners, roba o begudes alcohòliques. «Eren especialment vulnerables donada la seva situació familiar i social», exposa l'escrit d'acusació.
La fiscalia afirma que els dos acusats van mantenir relacions completes sexuals amb una de les víctimes en diverses ocasions, tenint «ple coneixement de la seva edat». A una altra menor, un dels acusats, pel qual la fiscalia demana major pena, li va donar diners perquè li practiqués fel·lacions, també diverses vegades. El mateix processat va proposar a una tercera menor que «se sotmetés als seus desitjos sexuals a canvi de diners i altres donacions». A la vegada, «la impulsava que demanés el mateix a altres homes per aconseguir els seus capritxos», segons recull l'escrit de fiscalia al qual ha tingut accés l'ACN. Per això el fa responsable d'abusos sexuals continuats a tres menors i induir una d'elles a la prostitució.
tracking