Diari Més

Comerç

L'AVV SPSP crea una àrea de Comerç per la inacció de la Unió de Botiguers del barri

Vol ser una intermediària entre el sector i l'Ajuntament i fer campanyes per incentivar les compres

Imatge d'un carrer de Sant ere i Sant Pau.

L'AVV SPSP crea una àrea de Comerç per la inacció de la Unió de Botiguers del barriGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau ha creat àrea de Comerç que funcionarà com una branca de l'entitat davant la inacció de la Unió de Botiguers del barri. L'objectiu, segons explica el president de l'AVV, Lluís Trinitat, és «que hi hagi un intermediari efectiu entre els comerciants i la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, perquè puguin traslladar les seves inquietuds, i també realitzar campanyes per incentivar les compres i promocionar els negocis». No caldrà inscriure's a l'entitat, és a dir, que aquesta treballarà per les necessitats dels comerços del barri de manera gratuïta. Trinitat explica també que està enllestint una pàgina de Facebook on els diferents comerços, seguint unes normes d'ús, podran promocionar i publicitar els seus productes i ofertes. Finalment, el president de l'entitat veïnal explica que la primera campanya consistirà en el sorteig d'un viatge per a dues persones a Mallorca o Menorca, encara per decidir, i en el qual hi podran participar aquelles persones que facin una compra superior a 10 euros en els comerços del barri que s'adhereixin a la iniciativa, sense límit de participació.

«Molts periodistes, polítics del consistori i comerciants del barri fa setmanes que em truquen perquè els ajudi a contactar amb la Unió de Botiguers de Sant Pere i Sant Pau», explica Trinitat, que afegeix, però que «no hi ha manera, sembla que està una mica morta». Davant aquesta inactivitat, el president de l'Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau ha decidit crear, dins la mateixa entitat, una branca de Comerç. «No volem ser una entitat nova de botiguers, però sí que volem dinamitzar el comerç del barri i que els comerciants ens puguin fer arribar les seves inquietuds, les quals traslladarem a la regidoria de Comerç de Tarragona, farem de pont entre les dues parts», explica Trinitat, que assegura que la situació de molts establiments arran de la pandèmia de la covid-19 és molt complicada, «ho estan passant molt malament i els volem ajudar d'alguna manera». En aquest sentit, assegura que els comerços no s'hauran d'afiliar ni pagar cap quota a l'associació. «Qualsevol establiment del barri pot contactar amb nosaltres i mirarem de donar un cop de mà», afegeix el president de l'entitat veïnal.

Per aquest motiu, des d'avui mateix crearan un grup de Facebook, en el qual els botiguers podran promocionar-se. «Posarem una sèrie de normes, com ara un límit de publicacions setmanals per comerç», assenyala.

Amb tot, durant les pròximes tres o quatre setmanes, tant Trinitat com altres membres de l'associació visitaran cadascun dels comerços del barri per informar-los de la creació del servei i els comentaran la primera campanya per incentivar les vendes, que consistirà en el sorteig d'un viatge a Menorca o a Mallorca. El destí, segons Trinitat, encara no està decidit «perquè hem de parlar amb agències de viatges i veure les opcions que hi ha, però segurament serà a les Illes Balears, cap a finals d'agost, per dues persones i durant tres o quatre dies i ho pagarà l'associació». Així, a tots els negocis que hi vulguin participar se'ls col·locarà un distintiu a la porta d'entrada al local amb la informació del sorteig. Per entrar-hi, només cal fer una compra superior a 10 euros en algún d'aquests establiments i no hi ha límit de participació, és a dir, com més compres superiors a 10 euros faci una persona més possibilitats tindrà de guanyar.

tracking