Diari Més

'La Última', primera obra de la nova companyia tarragonina Antagonista Teatro

Es representarà aquest cap de setmana al Teatre Magatzem

Els sis integrants de la nova companyia Antagonista Teatre.

'La Última', primera obra de la nova companyia tarragonina Antagonista TeatreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 2020 es va crear a Tarragona una nova companyia teatral sota el nom d'Antagonista Teatro. Malgrat haver nascut enmig de la pandèmia, la nova formació ha estat capaç de posar en comú textos sorgits de la creativitat deVicenteCañóni MartaAntolíni donar forma a la seva primera peça.

Es tracta de 'La última', una col·lecció d'històries breus amb format demicroteatrei, com expliquen des de la mateixa companyia, amb un fil conductor moltclar, «totes les històries es desenvolupen en un bar; per això l'expressióde: 'fem l'última'». L'obra se centra en l'interèspels petits detalls, «del quotidià i del comú». 'La Última' són nou històries de creació pròpia de la companyia,«i de caràcter pròxim i una composició al piano a càrrec d'AlbertoEsparza.

Antagonista Teatro està format per Rosa Rovira, Viviana Salvador, Dolors Quintana,AlbertoEsparza, MartaAntolíniVicenteCañón. Sis integrants 'a mida' d'assajos en temps de pandèmia i, com ells expliquen, «sis persones amb anys d'experiència i en contacte directe amb el món del teatre des de diferents grups o companyies teatrals de les nostres comarques».

Aquest primer treball com a companyia, 'La Última', es representarà al Teatre Magatzem (CarrerReding, 14 de Tarragona) el dissabte 19 a les 20 h i el diumenge 20 a les 19 h. Les entrades anticipades es poden adquirir a: https://entradium.com/es/events/la-ultima-tarragona

tracking