Diari Més

Política

En Comú Podem expulsa a Pinedo i el qualifica de «trànsfuga»

Avisa que ERC vulnera el Pacte Antitransfuguisme que va signar «una qüestió que marcarà tota l'activitat d'aquest govern»

Carla Aguilar i Hermán Pinedo, els dos consellers d'ECP a l'Ajuntament, en roda de premsa.

Carla Aguilar i Hermán PinedoACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matíHermánPinedo ha comunicat a En Comú Podem Tarragona que continuarà al govern municipal i es desmarca de la decisió que es va prendre des de l'Assemblea d'En Comú i de Podem de sortir del govern, una decisió fruit del pacte d'ERC amb Junts i la CUP.

En un comunicat el grup municipal ha anunciat queHermánPinedo queda expulsat del grup i li reclamen que retorni l'acta de regidor. «En cas de no complir amb aquesta demanda, Pinedo es convertirà en una trànsfuga amb la complicitat d'ERC» indica el comunicat. A més, els comuns subratllen que ERC estarà vulnerant el PacteAntitransfuguismei indiquen que «compartiran un govern amb un trànsfuga, una qüestió que marcarà tota l'activitat d'aquest govern».

Finalment els comuns reafirmen el seu compromís amb «els valors democràtics i l'ètica política i també amb la ciutat de Tarragona», motiu pel qual es comprometen a seguir treballant «per fer una ciutat millor».

tracking