Diari Més

Policial

Ingressa a presó un home per un robatori violent i detenció il·legal en un domicili de Bonavista

Els assaltants van lligar el propietari per sostraure-li objectes de valor

Imatge d'arxiu d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingut, manilles, autor, delicte, robatoriMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal de Tarragona van detenir la matinada de dimecres passat, al Catllar, un home de 27 anys, de nacionalitat marroquina i una dona de 37 anys, de nacionalitat espanyola, ambdós sense domicili conegut, com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i pertinença a grup criminal.

Els fets van ocórrer el passat 18 de febrer, vora les deu de la nit, quan uns desconeguts van entrar en una casa del carrer Vint del barri de Bonavista de Tarragona i amb unes cordes van lligar el propietari en una cadira. Seguidament, van regirar les estances i sostraure diversos objectes de valor, especialment joies. La víctima va haver de ser atesa per ferides lleus com a conseqüència d'aquest robatori violent.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació que va concloure el passat dimecres amb la identificació i detenció de dos dels presumptes autors en un domicili del carrer Rafael de Casanova del Catllar que poc abans havien ocupat.

El mateix dimecres al matí, la dona va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerida, mentre que l'home va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona qui en va decretar el seu ingrés a presó.

tracking